Цв.Паунов от ГЕРБ и депутати на среща с кмета на Банско Иван Кадев

29 септември 2020 13:49   3 коментара   2870 прочита


 В Община Банско се състоя среща между ръководството на общината и представителите на ПП ГЕРБ – Цветомир Паунов, Андрей Новаков и Даниела Савеклиева. 
На срещата бяха обсъдени възможностите за по – добро взаимодействие между местна и централна власт, както и влиянието на пандемията върху развитието на местния бизнес. Коментирани бяха възможностите за целенасочена държавна помощ за общините, в които туризмът е структуроопределящ икономиката.

Присъстващите се обединиха около необходимостта от прилагане на спешни мерки за спасяване на зимния туристически сезон. Стана ясно, че още до края на месец октомри 2020 г. ще бъде факт първият пакет от мерки за България от страна на Европейската комисия в размер на 700 милиона евро, които ще бъдат насочени към засегнатите от кризата Ковид – 19. 


 

3 коментара
29 Септември 2020 14:15 | �����
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

това тоя ли Паунов дето щерка му е евродепут, а и жена му дето ще внася ваксините за коронавируса, ама като станат, а Новаков бил син на Камбазарята, а той син на Цвър, а Цвър бил мъж на Бокуу и деца останали при Бокуу, но ги гледал Поли, а да четат и пишат ги учил на Поли сина му от първата му жена, анадъмо


29 Септември 2020 16:15 | �� ��156
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Аве, кой от тия тримата има нещо общо с "централната власт", та обсъждали взаимодействието с нея? Цецо Паунов говори пълни глупости след "мездренската" снимка на китайския пътен възел, че герп били направили "по-хубави неща". Но той си е мъжка секретарка от времето на бангьоза-ревизор, та винаги му трябва повече слюнка, за да върви мазно акта. Монтанските гепаджии са дъно, Цецо от там надолу


29 Септември 2020 16:52 | Делян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТРИЦОНО СИЛИКОНОВА!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар