COVID-19 в Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гоце Делчев

06 октомври 2021 05:50   2 коментара   5859 прочита


Случай на COVID-19 в Дневен център за деца и младежи с увреждания - гр. Гоце Делчев вдигна здравните власти на крак. Инспектори от РЗИ са пристигнали на място незабавно. Лицето е хоспитализирано в "МБАЛ Иван Скендеров" гр. Гоце Делчев. Взети са проби за изследване от всички 27 лица - потребители и 15 лица служители (персонал), контактни на заболялото лице. Всички контактни лица са без оплаквания. Издадено е предписание на РЗИ за стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, медицинско наблюдение и изолация на контактните лица. 

П. Попов 

2 коментара
06 Октомври 2021 07:18 | Кой/
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Година и половина се знаеше, че вирус децата не лови (понеже тестовете не работят на деца, защото реогират на висока захар в кръвта), сега вече уж и децата са заразени. В Израел ваксинираха цялото население и хората вместо да не се "заразяват" от лъжливия вирус, започнаха да се разболяват и умират масово от ваксините - обясниха това обаче, че ваксинираните отново се заразявали от децата т. е. децата били виновни, те разнасяли уж "заразата". Отворете си очите хора, лъжат ви продажните медии всеки ден.


06 Октомври 2021 08:05 | Кой /До Другаря РИКО
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ахаха РИКО, започваш да пишеш вечните глупости от мое име. Я ми ти кажи на мен, оти много знаеш, кога ке дойде цифровия феодализъм и кой ке стане шеф на световното правителство?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар