Чужденците пропищяха! Детска банда вандали задържаха в Петрич! С дни причаквали само гръцки автомобили и ги обстрелвали с канонада от камъни....

20 август 2019 09:26   6 коментара   20276 прочита


8-членна детска банда задържаха петрички полицаи след постъпили десетки оплаквания на гръцки шофьори. Докато пътували по трасето Кулата - Чучулигово и обратно чужденците ставали обект на обстрелване с камъни. Само за час, 3 коли са били изпотрошени, разбра struma.com, детската банда правила това всеки ден с риск да наранят шофьорите, или някой от пътуващите в колите.

Обект на посегателството били само коли на с гръцка регистрация, българските били пропускани. След оперативни мероприятия полицаите успяха да разкрият вандалите и се оказа, че те се събирали край Чучулигово от съседните села Кулата и Спанчово. Търпеливо изчаквали гръцки автомобил и започвали "стрелбата".

За случая е информирана прокуратурата, както и родителите на децата, които са ученици в местни училища. Разбрало се, че действат като организирана престъпна група, която се събирала с кодове, в уречени часове. Децата са предадени и на детска педагогическа стая.

П. Костадинов


Още за: банда   шофьори   камъни   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
20 Август 2019 10:23 | Анонимник
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

Тези са от същия етнос, който счупи пръскачка в Разлог. Инбред джипсиз. В гетата по цели дни плануват какво да потрошат или кой човек да ограбят, изнасилят и убият. Гетата трябва да бъдат напълно унищожени, а не населението да се примирява с тези набези.


20 Август 2019 14:11 | Ради
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Най яката ОПГ на територията на страната. Браво на петричката криминалисти-#1 са. Сега всички от тая група у Специализираната прокуратура


20 Август 2019 14:43 | КПП Кулата
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Това са здрави, прави български момчета които защитават селата от ПИЯНИТЕ И ДРОГИРАНИ гърци излизащи от Казино Ефбет


20 Август 2019 15:30 | Анонимник
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Някакъв грък преди няколко месеца е направил забележка на циганите за силната музика и безобразното поведение, те са го пребили и сега отмъщават на всички преминаващи гърци. У черните диваци няма нищо човешко, това са уроди и чудовища.


20 Август 2019 23:28 | Коко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Трудът ще ги направи свободни!


20 Август 2019 23:29 | Ss
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Социален дом Бухенвалт скоро отваря врати...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар