Читатели до Struma.com! Ходене по мъките! Благоевградската улица "Прилеп" - изпитание за майки с колички

27 юли 2019 13:12   3 коментара   10388 прочита


Живеещите на улица "Прилеп" в Благоевград изпратиха сигнал до редакцията ни, в който съобщават за окаяното състояние на улицата им. "Вече 6 години ходене по мъките. Как може такова безобразие, майки с колички се мъчим всеки ден...", се казва в сигнала. Огромната дупка, зее на павираната улица от години и въпреки сигналите, които хората подават, мерки не са взети.

Улицата е в близост до учебно заведение и зоопарка, а по нея е трудно да се премине дори пеша, какво остава за коли или бебешки колички. "Изглежда единственият начин е да прелитаме", казват шеговито хората, на които вече им е писнало от напразни обещания. Освен дупките, те се оплакват и от тревата по тротоарите, която от началото на лятото не е косена. "

Истинско изпитание е да се движиш по тази улица. Човек не може до дома си да стигне, а зимата и при лошо време е истински ад. Такситата също отказват да изпълняват поръчки, чупили си били колите, а ние и колите и краката си изпочупихме... Истинска мизерия, а иначе сме европейци", казват разгневените жители и са твърдо решени да показват снимки и да подават сигнали, докато улицата не бъде ремонтирана.

П. Пенева

3 коментара
27 Юли 2019 14:27 | пенчо
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Eлате и вижте улица "Ел тепе", пак пряка на улица "Прилеп"! От две години има дупка, която може да се запълни с две колички асфалт, ама общината няма пари и време.


27 Юли 2019 19:49 |
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Е да ама по предложение на Злата Ризова още преди 7_8 години Кмета направи ула в полето до кьщата в която живеше тя сьс семейството си. Да да тази г_жа Ризова която сега се изживява като защитник на гражданите и резултата за Вас живеещите на тези две улици и то в града какьв е 1 на 0 за злата и улицата в полето. Сега тЗи мома пак се
Изживява и се надява гледайки я по фейса да забравите какви ги е дробола в своя полза.

27 Юли 2019 20:17 |
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Това тази Злата ли е дето уж се бори за чист вьздух, да ама не, работи за своето место в следващия пбщински сьвет Парите на мишкстс са за адвокати и Злата трябва да си заработи
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар