Червените в Благоевград номинираха кандидат-депутатите си! Заканват се, че няма да работят за БСП-обидени на К. Нинова!

14 август 2022 22:24   12 коментара   21742 прочита


Местните са бесни на лидера си Корнелия Нинова, заради второто място в листата на проф. Г. Михайлов

На конференция за избор на депутати, която се проведе днес, БСП Благоевград издигна няколко кандидатури, които да бъдат включени в кандидат-депутатската им листа за предстоящите парламентарни избори. Номинирани бяха Крум Палапулов, Веселин Христов, Иван Станчев, д-р Вл. Пандев, лидерът им Любен Милев.

Предложени бяха още бившия младежки лидер Ваня Маникатева и директорът на ОС "Земеделие" Мария Захова, които обаче си направиха отвод. Номинации получиха Кристиан Вигенин и Корнелия Нинова, това съобщиха за Struma. com социалисти.   

Според присъствали на конференцията, тонът на заседанието е бил повече от гневен. Гневен на лидера Нинова, която определи проф. Георги Михайлов за второто място в листата за Пиринско, която тя ще води. С остра декларация преди дни червените заявиха несъгласието си с политиката и налагането на професора в листата им и заявиха, че няма да работят за партията на изборите при подобна конфигурация.

Чуха се даже изявления, че ще саботират изборите и няма да работят за партията си, ако Нинова не промени решението си. Предстои областен съвет, на който днешните номинации отново ще бъдат обсъждани. Тогава ще бъде подредена и листата след Нинова и проф. Михайлов. Трудно ще композират пълна листа социалистите, тъй като и от днешното им заседание се усеща апатия и работа колкото да не е без хич.

БСП продължават с разделението си, крамолите си и вечните препирни, особено преди избори, когато останалите партии се мобилизират за предстоящата битка. Поведението на социалистите в Благоевград не е изненада, и ако така продължават и Нинова няма да може да спаси катастрофалния им резултат в предстоящите избори. С интриги избори не се печелят, казват социалисти, силно разочаровани от случващото се. БСП Благоевград се раздира от интриги ,сплетни и скандали, които   обезличиха местната структура.  

 БСП в областния център отдавна  се е превърнала  в партия със затихващи функции, слаби по време на избори, но силно агресивни, когато са във властта. Свидетели сме как хора от местната червена върхушка кадруват силово и безапелационно, и арогантно се месят в работата на институциите.

Според наши източници, част от структурите по места също ще работят напук на Нинова и против партията им- обидени от нейното решение. Трудно ще и е на Нинова   да обедини местните социалисти и да ги мотивира да работят, тъй като като противоречията им не са просто спорове към по- добро, а истински антагонизъм, който ако се задълбочава, за пореден път ще ги поведе по пътя към политическото бунище, след поредния изборен разгром.   
П. Костадинов 


Още за: БСП   Благоевград   депутати   Още от: Общество

Принтирай статия
12 коментара
14 Август 2022 22:57 | Присъстващ
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Стара снимка и грешни предположения! Крум Палапуов и Веско са с по ТРИ гласа, не ги бутайте напред! Освен това конференцията е против Вторият предложен, но не и срещу водачката К. Нинова!


14 Август 2022 23:52 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

депото в .с. бучино вече фукционира и започна да поема боклуците на градъ така че засилваите се всички на там има и машини за разделно така че ще ви разделят кои за къде е. бегом марш.


15 Август 2022 06:04 | До горния
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Неграмотен си.


15 Август 2022 07:19 | Гоцето
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Вече над 10 години с най много преференций за БСП на изборите е Богдан Боцев от Гоцето. Богданчо никога не алчнее къде и кой намер в листата да е. Защо винаги алчни благоевградски боклуци се цакат


15 Август 2022 08:10 | възмутен
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Най-после и Гробаро да си стъпи на краката, тази пасмина, алчна и безотговорна, отдавна трябваше да иде на бунището. Отиваха си в небитието леко полека, но сега останаха няколко бивши комсомолци, които с присъствието си мътят водата в политическата локва!


15 Август 2022 08:37 | Чука
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Евала на тия отрепки! Искат замяна на Професор с конски доктор и селски железничар. Как да не се кефи човек на бъдещето на тези кърлежи :))))


15 Август 2022 09:12 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Бламирането на Корнелия Нинова е процес който би легитимирал честта и достойнството на БСП. Ако в този процес надделее крилото на младите и необременени хора в тази партия може би ще бъде полезно за България. Ако надделее крилото на мухлясалите комунистически динозаври пак ще бъде полезно за България. Това ще бъде краят на публичното влияние на обременената с толкова насилие, тероризъм и грабеж комунистическа партия.


15 Август 2022 09:17 | И те така.......
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Ченге Милев- пияница, Доктор Пандев-пияница, Станчев- скоро го писахте в опит за присвояване на имоти и далавери..... Голяма листа, голямо чудо .....


15 Август 2022 12:18 | Баба Вуна
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

През ку* ми е


15 Август 2022 14:52 | ГЕРБ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Захова още ли е деректор на ОД "Земеделие"? За един преятел питам:) :)


15 Август 2022 16:01 | до.до.горния.
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

неграмотен съм но с голяма патка която е запазена лично за теб остава саво да си я прибереш и да и се порадваш.


16 Август 2022 08:32 | Гоце Краводеров
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дано кака Корнелия Нинова се зарадва на така наречената голяма патка!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар