Чака се решение: Административен съд – Благоевград ще се произнесе в срок по делото за предсрочно прекратените пълномощия на Румен Томов като кмет

15 май 2020 17:43   15 коментара   8169 прочита


 Административен съд – Благоевград разгледа и обяви за решаване делото по оспорване на Решение № 304-МИ/28. 04. 2020 г. на Общинската избирателна комисия – Благоевград. 
В хода по същество жалбоподателят поддържа искането за отмяна на оспореното решение със съображенията, че не е мотивирано и не е пропорционално на закъснението от 13 дни за заличаване на Румен Томов като едноличен търговец в Търговския регистър. 
Ответникът поддържа в съдебна зала, че решението на Общинската избирателна комисия – Благоевград е в изпълнение на решението на Административен съд – Благоевград по административно дело № 1343 о 2019 г., което е потвърдено от Върховния административен съд по административно дело № 2420 от 2020 г.  
Съдът изслуша страните и обяви, че ще се произнесе с решение в законоустановения срок. 

П. Попов 
 
 
 


Още за: дело   томов   ас   решение   Още от: Общество

Принтирай статия
15 коментара
15 Май 2020 18:16 | Тц
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Тоя не му ли омръзна от собственото му пиянско поведение?


15 Май 2020 18:43 | Тома Руменов
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

"Защо този псевдо - "кмет" най - сетне не си подаде оставката и да престане това посмешище за всички в Благоевград. Достатъчно за шест месеца се изложи, за да продължава да ни занимава със себе си. Време е да си купи огледало и да се огледа, за да види, че наглостта му няма време. Ако няма пари за огледалото, да напише, в кои офис на еконт да му го пратим, за да се огледа... Това, което прави има една дума продължава да се гаври с всички, които са гласували за него.


15 Май 2020 22:08 | Алекс
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Разликата от преди и сега? Хората се умориха.. умориха се от драма, фалшиви ценности, измислени герои, заболял морал. Томов?? Томов вече не е. Просто е. Да се вика горе този, долу онзи, е излишно. Хората чакат изборите. Да, няма да са в края на Юни, а може би в края на Септември, дори Октомври. Но избори ще има. И Томов няма да спечели, за което той сам си е виновен. И да вика политическо, и да вика корумпирано, нещата са такива. Хората, които имаха някаква дори нищожна вяра в него, се отвратиха от похватите му. Иначе да е жив и здрав човека. Просто от няколко месеца насам играе срещу себе си и побеждава, ако мога така да се изразя.


15 Май 2020 22:27 | Колко ли са платили
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Колко ли са платили и какво е обещано, за да се позволи разглеждането на тази жалба в съда? За Благоевград прокурори няма ли за да спрат тези непрекъснати и непреставащи "тактики" да се задържи "вкопчилия се във властта" за да печели време и другите зад гърба му да фалшифицират и пдправят или унищожават документи, защото има много да се крие. Затова са двамата кметове, знаят че са обречени и наваксват време да изчистят доказателствата. Нищо не е случайно.


15 Май 2020 22:35 | Колко ли са платили
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Дойде президента и му даде инструкции да бави колкото се може повече. Това не са игри на Румен Томов, това са пресметнати тарикатлъци. Да наистина е политическа играта, но се вижда че политически се намесват голята майка партия която "дърпа" конците, иначе тези "жалби" и съдилища и въртене нямаще да бъдат позволени. Но те се позволяват не защото Румен Томов е велик, а зашото той излезе с платфромата на партията която го подкрепя и същата партия ползва членове на съдилища и други които са на власт за да покажат че могат да си правят каквото си искат със Съдебната система и ОЩЕ СА в КОНТРОЛ. Това беше инструктирано от Президента който посети Томов за да каже че не е за лукова глава и няма лесно да дадат един от последните Бастиони. И че могат да се подиграват и гаврят с каквото и да е и с който и да е. Показ на СИЛЗ. Това е то.


16 Май 2020 08:47 | Александър
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Защо не беше публикуван моа коментар, защото работите за партия Герб ли


16 Май 2020 08:49 | Александър
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Имайте малко съвест и достойнство! Какво направиха с многобройните фирми и далавери на Камбитов?


16 Май 2020 08:54 | Сани
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Всички институции работеха в полза на Камбитов! Ограбиха народа !!


16 Май 2020 10:14 | �� ����
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

докато се чакат тия решения кой е кметът. града запада, в квартал запад пред бг магазин има павилион, който е сбирщина на наркомани, по цяла нощ се пие и крещи. въпреки сигнала никой не реагира. миналата вечер, възрастен мъж бе нападнат от глутница кучета, големи, агресивни, които по цяла нощ вият и нападат. пак при сигнал, не се реагира. ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ, Г-Н КМЕТЕ, ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ ВИ ПОДКРЕПИ НА ИЗБОРИТЕ.


16 Май 2020 15:05 | Делян
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ШОПОВИЦЕ. МАТОРИЦО ГРОЗНА!


16 Май 2020 16:00 | Лъчо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Мале, Мале. По бтв беше цирк, тоя е пълен смешник, и да престане да говори от името на целия град, не сме толкова тъпи като него. Толкова смотан, чак не е истина, става ме срам, че може да имаме такъв кмет, опазил Господ. Стига са го кани ли по телевизиите, или да му взимат интервюта, станахме за смях на цела България. Срамота, и резил, толкова ли е тъп та две думи смислени неможе да каже. Ужас.


16 Май 2020 16:14 | Амбразура
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Камбарион е сексуален роб! Спасете го!


16 Май 2020 16:50 | Сашка лулелова
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз бях проститутка заедно със злата Ризова в Испания


16 Май 2020 18:15 | �������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

на какво се надиява този индивид след като. вас. се произнесе и то без прово но обжалване. съжалиявам че съм гласувал за това пиянде и дебил.


19 Май 2020 09:10 | до Лъчо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ти не си кмета селяк, ти си никой
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар