Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград с благотворителен концерт

21 февруари 2024 14:12   1 коментар   3168 прочита


Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще изнесат благотворителен концерт в подкрепа на благоевградчанката Радка Йончева, която страда от онкологично заболяване и Цветина Грамова, диагностицирана с множествена склероза. 

Той ще се проведе на 28 февруари от 17. 30 часа на пл. „Македония“. 

На място ще бъде разположен и базар с ръчно изработени мартеници и сувенири от децата от школите по „Декоративно и приложно изкуство“, „Артпалитра“, „Изобразително изкуство“ и „Керамика“. 

Средствата събрани чрез специално поставени кутии по време на инициативите ще бъдат насочени за лечението на двете жени, посветили живота си на българския фолклор. 

В програмата ще вземат участие деца от: ДС „Публични изяви“, ФГ „Веселина“, „Литературно творчество“, Балетна школа „Кроазе“, ДЮФА „Пиринска китка“, ФГ „Бисери“, ФТА „Пиринче“, ученици на Кинче Михайлова. 

Да подадем ръка! 


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
21 Февруари 2024 14:37 | IRON
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар