Брифинг в Кюстендил след ареста на полицай от Шесто управление на МВР в София, заловен с наркотици

25 януари 2023 16:28   6 коментара   5019 прочита


Предявено му е обвинение по чл. 354а от НК и му е наложена мярка парична гаранция в размер на 5 000 лв. 

Днес на брифинг в Кюстендил директорът на ОДМВР ст. комисар Тодор Петров и прокурор Албена Разсолкова – административен ръководител на РП Кюстендил и прокурор Галя Димитрова представиха подробности от проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията свързани с наркотици. Задържан е служител на МВР с канабис и амфетамин. 

В рамките на специализирана операция за противодействие на криминалната престъпност и контрол на пътното движение, проведена вчера, е проверен л. а. БМВ, управляван от 32-годишен кюстендилец. Водачът е отказал тест за употреба на алкохол и наркотични вещества. В хода на проверката се е представил, че е служител на МВР – в столична структура.

Екипът, извършващ проверката, веднага е уведомил дежурен следовател. При последвалите действия в автомобила са открити 96 г канабис и 130 г бяло прахообразно вещество/амфетамин/. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. При извършените процесуално-следствени действия от обитаваното от него жилище са иззети електронна везна, гриндер и 10 г канабис. Вчера той бе задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. 

 Ст. комисар Тодор Петров съобщи, че задържаният е служител в системата на МВР от 2013 г. / в жандармерията / , последната му месторабота е Шесто управление на МВР в столицата , и сподели, че дирекцията ще продължи да работи, като следва политиката на министъра на вътрешните работи за безкомпромисност и изчистване на системата от служители, които уронват престижа й. 

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на РП Кюстендил, прокурор Г. Димитрова съобщи, че на задържания е предявено обвинение по чл. 354 а, ал. 3, т. 1 от НК и му е взета мярка „парична гаранция“ в размер на 5000 лв., която е платима в едноседмичен срок. 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
25 Януари 2023 18:41 | Benz music Petrich
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Вадя пура с месна семка и започва да ми дремка. Тежко карам в моя стил, снощи яко съм препилл... и нема грижи, мерцедеса яко движи. Въртим волана, лентата странична хвана И нема грижи, Мерцедеса яко движи. На Благоев изненада, униформена бригада Лента шипове полага изненади те ми слагат. Бих на дясно, рязко с газ Във града навлязох аз Там по преките минава, за Escape-ра съждавам Гонка дива по града, полицайките събра всичките са мои фенки и помогнаха ми френки цайса фешън си намествам, 6 в очите им намествам Под тапето, под звездите, нощен мятат ми се всите. ще изчакам днеска тука, че ще сгазя яко лука Мвр сега ми е ядосан, акт ме чака смъртоносен Benz-а тайно си паркирам, багажа дрога си каширам и следите замаскирам. телефоните изключвам и със козче се заключвам .Дремнах през деня приятно, снощи бе невероятно А на бара зад хотела
пак ще шмъркам
с клиентела вече съм във нежни длани на вървежни сладурани Те на мен не се надуват, мигат страстно и флиртуват


25 Януари 2023 18:43 | Benz music Petrich
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Рано в 5 навън излизам, тихо в Мерцедеса влизам И когато дремат куки, се промъквам през пролуки .В М в р то чакат ме момчета, среща имамее с дилърчета . Клуба често се събира и
белото да го пласира


25 Януари 2023 21:01 | Полицай
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Системата се пълни с измет последните 10 години, това е истината.


25 Януари 2023 22:07 | 161
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ама тея работят в МВР не защото имат качества, а защото са си платили да работят там


25 Януари 2023 22:18 | 1
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ОВЧАТА КОЖА И ЩЕРКА МУ И БИВШАТА МУ ДЕБЕЛАНА бачкат в ОД Благоевград и каква да е полицията ееее, добре ли сте


26 Януари 2023 09:24 | Яко движи
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сутрин слънцето се плъзва, Кюстендил взе да ми омръзва. Пускам в Benz-а климатика, цяла София ме вика. Пакети в калницете скрити, полицайките са ми навити Турбо джантите завърта, хром свети, блясък дърпа След минута 2, 3, 5, ръчкам в моя самолет През Сандански аз минавам и патрулки задминавам Но подгониха ме майна, яд ги хвана тия лайна А в момента пуша Коза, как да спра ще се изложа Стъпвам мечо побеснявам, дим от турбо им подавам Кресна бързо профучавам, лесно никак не се давам На завоите в дефилето, разсипа ми се пакето. Но турбината се справи и патрула назад остави Симитли - отсечка права, газ на дизела се дава А под моста до мотела, Ситроен и Астра бела Бързо свалям, бутам 3-та, изненадвам ги до 5-та Мен не могат да преследват и сами ще си беседват 200 дигам - мощност има, не е лед и не е зима Зарад тая служба гладна, монца камерата падна Тежко в якето си бъркам и не бъркат те, ще шмъркам
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар