Бомба на тавана! Полиция отцепи района около сграда на бившия зам. кмет на Разлог Иван Гюров

09 юли 2024 15:56   6 коментара   19856 прочита


Полиция отцепи района около сграда в бившето военно поделение на Разлог днес, и забрани достъпа до мястото с часове, след сигнал от бившия заместник-кмет на града Иван Гюров.,научи struma.com Гюров вдигнал ченгетата на крак, съобщавайки, че е открил на тавана в сграда, негова собственост, ръчна бомба, тип "лимонка F1". На находката Гюров попаднал докато разрушавал сградата.

Незабавно е информирано министерството на отбраната за предприемане на действия по обезвреждането на бомбата. Според източници на Struma. com Гюров ще строи на мястото на старата сграда в бившето поделение, затова от дни я разрушава. Очаквайте подробности. 

П. Петров 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
09 Юли 2024 16:10 | Фърти
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Да го утрепе буклуко


09 Юли 2024 16:45 | Чука
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Трябва да се забрани на кметове, за. кметове и общински съветници да се облажват от общинската/държавна собственост!


09 Юли 2024 18:28 | Водка
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

То си отрепани копеле


10 Юли 2024 07:05 | Шериф
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Та не те е отрепала


10 Юли 2024 09:18 | разлог
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

та нали не беше негова собственост, откога стана, откакто вече не е зам кмет. това е нашата корумпирана държава, затова тоя никога повече не трябва да се докосва до сградата на общината, както и настощият де. Всички за при бай ставри.


11 Юли 2024 07:46 | Дормуш Хасан
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да пази Бог сляпо да прогледне, щото ще удари кьоравото. Този плазмодий се е подул като преяла свиня, типична разложка гайда от фолклорните субекти, дето не се наядоха при уж промените у нас. 60-те години на такива като него в този борбен край с добре наточени ножове им правеха кървопускане като при метилявите овце, за да не му шумоли в главата. Явно, че за да го избелат на този пост, е бил доносник на ДС, умерено тъпа разработка– клеветел е на първо място родата му, която още не прозряла истината, че крайно необходимо е да го подкастрят с лозарски ножици под пояса и в тиганче тикнат под носа пърженото му киви. Смърдуляк! Единствен шанс да поприкрие низостта си е в близката Гулиина баня да стане теляк и се прочуе с нестандартната си джендърска ориентация. Бактън!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар