Болно дете стъписа Тервел Пулев - обърна се към него с думите...

26 декември 2018 10:30   1 коментар   19275 прочита


Двамата братя боксьори посетиха здравното заведение в рамките на благотворителната кампания "Българската Коледа".

Аз никога не се предавам, каза болно дете на боксьора Тервел Пулев в ефира на bTV.

Спортистът и неговият брат Кубрат Пулев посетиха здравното заведение в рамките на благотворителната кампания "Българската Коледа". Тервел Пулев се обърна към малкия пациент, който страда от тежко заболяване, с думите: "Не се предавай!"

"Аз никога не се предавам!", отговори детето.

Тържествената церемония се проведе снощи в Народния театър Иван Вазов в София. Водещи на спектакъла бяха Лиляна Боянова и актьорът Владимир Пенев. В него участваха групата "Фондацията и приятели", фолклорният ансамбъл „Филип Кутев“, Графа, актьорите Кръстьо Лафазанов, Любо Нейков, Владимир Карамазов, Христо Гърбов, койюто каза: Днес е моментът да помогнем. Кампанията бе подкрепена и от други известни изпълнители и звезди на спорта.

Сред гостите бяха президентът на Република България Румен Радев, неговата съпруга Десислава Радева, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, политици и дипломати.

За 15 години в рамките на инициативата са събрани 32 764 780 лв. За това време са подпомогнати над 4388 деца и 281 лечебни заведения. Шестнадесетото издание на "Българската Коледа" 2018/2019 година е в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания.

1 коментар
26 Декември 2018 21:22 | тити
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гражданите на страната даряват редовно по малко, но достатъчно за неотменни нужди. Питам, защо при такова даряване, държавата поне веднъж не се откаже от прословутото ДДС от есемесите
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар