Бойко Борисов в Сандански: Омразата от вдигнатите юмруци през последните години, вече има своите реални измерения и то не само в България.

17 май 2024 07:24   9 коментара   6213 прочита


Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години, вече има своите реални измерения и то не само в България. Това, което става в Европа, е адски притеснително. Омразата на никоя нация не е донесла нищо положително. Разединението в България вече взима застрашителни размери., каза в речта си по време на откриване на предизборната кампания на ГЕРБ лидерът Бойко Борисов.

"И колкото и да се поддаваме на емоции, нормалното е да се намери общ език - между политици, институции и хора. Силата на ГЕРБ винаги е била в единството и мотивацията да съзидаваме! 
 Благодарение на трите години управление на Промяната имаме само 3% усвояване от Плана за възстановяване и устойчивост от милиардите, които си стоят в Брюксел. Кирил Петков и неговото правителство имаха пълно мнозинство през тези три години. Защо не приеха ПВУ и ако трябваше да променят закони, защо не ги промениха? 4 партии бяха в коалиция. ГЕРБ били виновни за регулаторите-защо правителството на Петков не ги смени? 
 

Единствените, които имаме право да говорим за Еврозона, сме ние - още преди 3 години щяхме да сме там. Хората започват да държат и ГЕРБ отговорни за безобразията, които са правени. Обраха ни - милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на превозно средство - по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Сега ни обират и през газа - пак е руски, но с 30% по-скъп! 
 Изключително важен геостратегически проект е АЕЦ "Козлодуй" с двата нови реактора по американска технология, а строител е Хюндай. Спасихме Маришките централи. Във време на чудовищна война евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес, имаме и ресурси. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент. , каза още Бойко Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление 


Още от: Общество

Принтирай статия
9 коментара
17 Май 2024 13:19 | до струма.ком
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Защо сте изключили възможността да проявим в коментарите си "обичта" си към това корумпирано недоразумение като кмет и доктор Камбитов, под статията за "великото" му изказване в Сандански?!?! Такива много вредни за цялото ни общество хора, които за нищо не стават, освен за партенки на партиите, които ги издигат и ги ползват за задкулистни дейности, трябва да се изчистят от политиката и да се захвърлят на бунището на забравата!


17 Май 2024 14:18 | ???
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Що терате по нашият район Айдуци?


17 Май 2024 14:23 | ???
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Как минахте през дефилето?


17 Май 2024 15:07 | Чочо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

В Пирина на измамници не вярваме !


17 Май 2024 17:17 | Абе,
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

гласувай за гроб и получаваш ппдб и депесето в комплекта!


17 Май 2024 18:27 | ВиК
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бойко, докато не махнеш това недоразумение Роска Кенеди от надзора няма да видиш гласове за ГЕРБ. Тая лелка унищожи ГЕРБ в града ни. Сега без нея се работи супер спокойно и във ВиК.


17 Май 2024 19:33 | До ВиК
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Работят само определен кръг от хора спокойно във "ВиК -ЕООД" - Благоевград. Най- вероятно си от тях !!.Масово служителите са на минимална заплата. Жалко е защото, всички очакваха друго, по- справедливо, по-достойно отношение и заплащане. Цялото ВиК, се превърна в семейна фирма, и който е неудобен бива набелязан, и поставен в изолация, докато не напусне. В много от действията си,
копира именно Р. Димитрова. И каквото и да пишете, точно те са
присъствали на събрание Герб-СДС в гр. Сандански.


17 Май 2024 19:46 | Zagan
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

umirai be!


18 Май 2024 16:23 | Боби
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Камбитов е символ на омразата, разделението, бесните кражби, разбитите улици, затъването на Благоевград, бедността и безработицата. Продължава да краде. Колкото до създаването на кадри, от сервитьорки и касиерки създаде директори. Грешен ход на ГЕРБ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар