Бойко Борисов: Следобед ще ви изкараме цялата сделка за мини „Бобов дол” как е минала, как е продадена, кои депутатите са били там

14 октомври 2016 13:15   4 коментара   10343 прочита


Следобед ще ви изкараме цялата сделка за мини „Бобов дол” как е минала, как е продадена, кои депутатите са били там. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в НС. „Помолих ПГ на ГЕРБ да не се подвежда по популизма и откровеното нахалство, което демонстрират наши колеги.

Помолих г-н Главчев, ако е възможно да се свика извънредно заседание, да се приемат всички предложения на опозицията в дневния ред, плюс още няколко анкетни комисии, които парламентарната група предлага”, обясни премиерът, цитиран от агенция „Фокус”.

„ Изключително съм разочарован от това, което наблюдавам последните дни. Следобед ще ви изкараме цялата сделка за „Мини Бобов дол” как е минала, как е продадена за 1 лв., как е купена за 35 млн. евро, кога, от кои хора и кои депутатите са били там, които сега се опитват да се правят на обществени защитници”, каза още Бойко Борисов.

Р. Андонов


Още за: Б. Борисов   сделка   мини   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
14 Октомври 2016 15:10 | 666
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Защо преди време когато в Ораново измряха минъори не реагира така бе боклук, ама тогава не трепереше като сега и ти беше на оная работа, защо не беше бесен тогава, нали по това време пак беше това гюбре КРАСО МИХАЙЛОВ, защо не го подпука тогава? И освен това реши да хвърлиш на вълците картелните фирми за горива само и само да спечелиш изборите, тоя проблем не е от вчера и от ония ден или ти чак сега го разбираш и реши да разръчкаш нещата, предизборно----- боклук такъв!!!. Нека олигофрените да гласуват за това мутирало човекоподобно ЦЦ


14 Октомври 2016 15:14 | бг
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

боко твойто място е на 100 метра под земята


14 Октомври 2016 16:39 | гражданка
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Какъв резил сте само "Герб"! От ден на ден ставате все по нагли и прости.


14 Октомври 2016 20:11 | Благоевградчанин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

А кой ползва депутатите на Ковачки в парламата?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар