Богдана Костадинова е новият директор на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград

14 юли 2022 13:39   2 коментара   10014 прочита
Снимка: Б. Григорова/Struma.com
Снимка: Б. Григорова/Struma.com


Снимка: Б. Григорова/Struma.com

Богдана Костадинова е новият директор на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Тя е спечелила конкурса за директор и днес взе участие в пресконференцията на кмета Илко Стоянов. 

Новоназначената директорка започна с летящ старт своята дейност в центъра с организирането на Лятна академия. Тя стартира от 4 юли и ще до края на. август. Заниманията на децата включват изучаване на езици, изкуство, танци и спорт, при това съвсем безплатно. Г-жа Костадинова благодари от сърце на целия си екип, който не спира да се труди неуморно. Информация за дейностите може да откриете на сайта на центъра. 

Над 300 са записаните деца към академията. Заниманията са целодневно. Директорката на лятната академия покани родители и деца на среща днес в 17:30 кв. Вароша в двора на "Мощанската къща". За децата свежа лимонада, за родителите чаша вино. 
Бетина Григорова 


Още за: Благоевград   център   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
14 Юли 2022 13:46 | Гражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Дано да е за добро, досега Центъра беше пълна скръб... Остаряла програма и преподаватели ламтящи за пари без да имат особени качества и постижения...


14 Юли 2022 14:39 | Мартин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Успех, Боги.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар