Блъснаха жена на пешеходна пътека в Петрич

23 април 2024 11:23   1 коментар   7991 прочита


Около 08:43 часа на 22.04.2024 г. на бул. “Рокфелер” в гр. Петрич, лек автомобил “Опел Астра”, управляван от 73-годишен мъж от града, завивайки на ляво е блъснал 70-годишна жена, която е пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Жената е пострадала с фрактура на скулата на лицето, като след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На водача на автомобила е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна.

В следобедните часове вчера на бул. “Гоце Делчев” в гр. Гоце Делчев, товарен автомобил “Пежо Партнер” с 23-годишен водач от града не е спазил достатъчно разстояние от намалящ скоростта си и спиращ пред него лек автомобил “Опел Астра”, в резултат на което е допуснал ПТП с леки материални щети и без пострадали. На водачите на автомобилите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

 


Още за: жена   Петрич   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
23 Април 2024 22:51 | АхахахаСимитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вследствие високия Ентелект на местните управляващи, както и на централните законотворящи индивиди от рода на сричащите рефери движението с автомобили и пресичането на улици се превърна в опасно занимание. Налице е неприязън между водачи МПС и пресичащи пешеходци. И двете категории живеят в собствен свят и не зачитат другите. Пешшходецът ПОГРЕШНО си въобразява, че зебрата го пази. Не! Пази го водачът на МПС. Затова пешходецът не трябва да подвежда водача МПС и изкача внезапно на пътеката или да пресича с телефон на ухото, гледайки в небето, особено на места където спрели коли печат на видимостта. Водачите трябва почти да спират на поне 2 метра преди зебрата Общинарите са оставили всичко на самотек и даже не опресняват маркировката. Нямат идея какво да правят. Толкова си могат новогражданите. РАЗСРЕДОТОЧАВАНЕ НА ТРАФИКА. Вместо това има затваряне на улици и концентрация в точки . Освен таксиджиите особеноо нагли са автомобили със столична рег. имайки се за богоизбрани. Д'ТоягДе
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар