Благоевградски политици в мрежата! Личният пиар на кмета, Зл. Ризова "шамароса" звучно ексмета на Дъбрава Р. Георгиев! : Благоевград е заложник! Заложник на нечисти интереси и борба за власт на всяка цена!

19 януари 2021 08:15   41 коментара   20055 прочита


 Идват избори! Парадът на посредствената агресивност в политиката започва.   Румен Томов се държи като Тръмп и не пуска властта, пиарът му го брани, а довчерашните му приятели и партньори го ругаят, за да "спасят кожи" в предстоящата предизборна битка.... Благоевград е център на най-мръсните и лукави предизборни битки, защото тук политика не се прави, тук се водят битки по махленски, дирижирани от ограничени и бездарни същества, наричащи себе си- Политици..   Срамното време идва..

 

Истински вербален екшън се разигра в мрежата вчера и показа, че нови избори наближават. След почти година политическа летаргия, кандидатите за власт започнаха да се пробуждат. Най-ранобуден се оказа бившият кандидат за кмет на Благоевград  и бивш кмет на благоевградското село Дъбрава Росен Георгиев  от Националния фронт за спасение на България/ НФСБ /.  

Георгиев, този който на предишните местни избори скочи срещу откривателя си за политиката и властта, Атанас Камбитов и се сдуши с неговите опоненти, подкрепяйки сегашния кмет Румен Томов. Днес, разчитайки на късата памет на благоевградчани,  този човек нарича себе си "опозиция", и започна ревностно да брани това си измамно усещане, което го води по тъй мечтания път, към тъй жадуваната власт.

Та, същия този Георгиев освен, че разпространи декларация срещу управлението на Румен Томов, написа и критикарски пост срещу него в личния си фейсбук- където пиарът е съвсем безплатен и цензура на вербалната агресия няма, но пък бъка от кибици, които искрено се забавляват, четейки мъдрите думи на местните политикани и политици.

Удобно забравил, че е сред "виновниците " за сегашното управленско статукво, бившият продавач на дюнери, вживял се в ролята на голям политик, говори за достойнството на Томов, който трябвало достойно да се оттегли, за неговата невъзможност  да ръководи и управлява Благоевград.

Не че не е прав, но според нас, не буди нужното уважение, като се има предвид, че Георгиев отхапа безсъвестно  ръката, която го хранеше в продължение на 8 години, а именно тази на бившия кмет, осигурил му кметски пост и направил го популярен от с. Дъбрава до Благоевград. Георгиев се обърна   срещу него и прегърна претендента за поста  Румен Томов, бранейки го със същия хъс и ентусиазъм, с какъвто в момента го плюе. 

И след поста си анти Томов, вместо очакваните бурни аплодисменти, Георгиев предизвика яростта и гнева на личния   пиар на градоначалника, бившият общински съветник и острие на предишния ОБС, Злата Ризова. Отговорът и буквално съблече опозиционерската кошуля, която Георгиев  е надянал и го свали от облаците, право на земята, силно, силово и разобличаващо, правейки анализ на поста му срещу Томов . Ето какво написа Ризова по повод критиката на Георгиев и какво и отговори той. 
    
 "Бившият кмет на с. Дъбрава росен Георгиев отново “изля” душата си с критичен пост във Фейсбук. От година насам, той се опитва, да бъде морален стожер на случващото се в града, но колко морални са действията му? 
„Благоевград е взет за заложник! Заложник на нечисти интереси и борба за власт на всяка цена! „, написа Георгиев, който от ГЕРБ се прехвърли в НФСБ, само защото се беше прицелил в кметския пост. Борба за власт на всяка цена, както каза той! 
„……Ясно си спомням интервюто, в което заявих, че основното качество на един кмет трябва да бъде достойнството! Достойно трябва да дойдеш на власт! 
Достойно трябва да управляваш! Достойно трябва да се оттеглиш! “, продължава да реди Георгиев, явно забравил, че вече година шумно и недостойно „реве“, само защото не успя да спечели изборите. Не само, че не ги спечели, ами постигна унизително нисък резултат, обвинявайки за това Атанас Камбитов.

Много удобно. И долно. И като отвори дума за достойнство и за низост, та се сещам и друго- колко да е достойно това, че плюеш по човека, който те създаде за политиката, или поне ти даде път?! Росене, същия този Камбитов те направи кмет на Дъбрава, той ти даваше и пари за фестивала, който правеше, а ти …….. как му се отблагодари? Достойнство, викаш!? А като се сетихме за фестивала, та се сетих, че нещо за Сорос писа скоро…. не беше мило, а той и американските му приятели не финансираха ли фестивалчето ти няколко годинки? Ама нищо де, имали- дали, сега не дават. Под ножа! 
 

Но, да продължим по-нататък: 
„Румен Томов, Вие не познавате значението на тази дума, тя е чужда за Вас! 
Благоевградчани са достойни и силни хора, те никога не пълзят като червеи, не се молят, не търсят съжаление! “, пише Георгиев, явно забравил, че и той много пъти пълзя и моли…. и Камбитов, а май и Томов си молил за службичка, ама не се е намерила толкова висока, колкото мечтата ти?! И като казвам служба, та се сещам, съпругата ти, не работи ли в община Благоевград?

Е, как пък, тоя дето го плюеш днеска още не я е изгонил?! Или той е по-достоен от тебе? Или е по-човечен, защото знае, че и тя деца храни и не посяга на семейството, ти не би се замислил, нали? И в тоя ред на мисли, семейството на жена ти как е? Родителите и сърдят ли ти се, че нещо преди време се заговори, че си ги гонил….. Бизнеса завзе ли? Монополисте на кебапа! Остави, това няма общо с политиката, само с морала ти, ама и той е спорен. 

И понеже говориш за Румен Томов и за делото му, ще обясниш ли, как изкара 2 мандата кметски в Дъбрава, без да си се заличил като едноличен търговец на ЕТ "РОСЕН ГЕОРГИЕВ - ОЛИМПИЯ"? Това не означава ли, че си управлявал извън закона? Само преди месеци, един друг кмет на село бе отстранен по същата причина, но ти си взима заплатката 8 години.

На тази фирма ли ползваше касов апарат, за да маркираш кюфтета и бирата, дето продаваше на фестивала? Какво си купи със заработеното? Морал? Не стигат, а? ", написа Злата 

НЕ СЕ ЗАБАВИ с отговора си и Георгиев: 
Уважаеми приятели, ако мислите, че кметът на Благоевград допуска грешки, ако мислите, че управлението буксува, ако мислите, че нещо не е наред с безкрайните скандали, уволнения, шиканиране на съда, пропуснати ползи за града и т. н. и т. н. Вие пропускате най-важното! Нещата са много по-зле отколкото изглеждат! Написаното по-надолу е дело на личния ПР на кмета на Благоевград! Ние, приятели плащаме, за да могат да творят подобни личности! Аз мисля, че това низко поведение от високопоставен общински служител е достатъчен повод за неговото уволнение! 
 Послепис: 
Аз съм опозиция на тази общинска власт, всяка опозиция има за цел да критикува управляващите и да изисква най-доброто за гражданите! Подобни пасквили само засилват увереността ми, че съм на прав път и г-н Румен Томов няма моралното право да продължава да изпълнява правомощията си на кмет на Благоевград!, категоричен е Георгиев. 

ЗАПОЧВА СЕ ! Идва времето, в което  невежи и неграмотни хора говорят за политика, време срамно на лукавци, мерзавци, лицемери, показали на предишните местни избори докъде може да стигне човешката низост и наглост в преследване на личния интерес.   

Парадът на посредствената агресивност в областния център започва! Приятно гледане  благоевградчани и този път бъдете внимателни с "аплодисментите", че станахме за срам в цяла България...

П. Костадинов  

41 коментара
19 Януари 2021 08:36 | Без значение
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Точно пък тази ли ще говори за морал?!!?!!! Златкеее, Златке това да не е като креватните изпълнения... в които те бива доста....


19 Януари 2021 08:51 | �� ���� ВЪЗМУТЕН
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

ОТВРАТЕНА СЪМ ДО ДЪНОТО .СРАМ И ПОЗОР.


19 Януари 2021 09:04 | 777
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Тия двамата Шопова и Георгиев са изключително примитивни нищожества, а в муцуните са като БУЛДОЦИ.....


19 Януари 2021 09:21 | адвокат
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Да обаче сега сутеньора/ дългокосия циганин висок 1. 20/ на Шопова е в немилост, има големи проблеми с властите и международни институции и тя горката се е залепила за този Георгиев.


19 Януари 2021 09:22 | разум но откъде
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

и двамата са от един дол дренки, и двамата разчитат на късата памет на някои избиратели, както и на др. средства. Г-жата пиар-ка не беше ли в един момент срещу Томов и какво точно се промени в политиката му, нищо, нищо нищо....


19 Януари 2021 09:25 | Освен Росен
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Има и един Илия... Скъсва се от "преобличане", а не се поглежда в огледалото!


19 Януари 2021 09:31 | малиии
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ееее златооо като плюваше томов кака беше а, сега си седнала да омсакаряваш, но първо се погледни в огледалото...


19 Януари 2021 09:33 | Jack
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Aбе то смешно, смешно, ама тия ви управляват - Томофф, Златка Патка, Васи Паси ГаФФ, Георгиев и той се сили.. след някоя и друга седмица ще излязат още стожери на Благоевградската Ентелигенция.. Спасковци, Ванцовци, Атанасчета и Донченца... мишочета и змийчета.. и всички гледат столчето на Томов и на никой не му е на (нещото) за Благоевград, само казвам. Vip Brother беше пародия, да вметна, не наръчник за поведение в обществото. Не вземайте пример от там, ""политици""!! Гражданчета, вместо да се хилите по форумите, вземете се замислете кой си избирате да ви води стадото, че вЕрно цяла България се смее.


19 Януари 2021 09:45 | Дежавю
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Уважаеми съграждани, за съжаление всички досегашни избори показват, че много добре разпознаваме тези, които няма да сършат работата, за която се кандидатират, но ги избираме. Проблемът е в това, че свестните не искат да се занимават с политика и са я оставили на "играчите", а те са футболисти-"свободни агенти". Отиват в този отбор, който им предложи най-добри лични условия. Така виждаме трансфери от ГЕРБ в ДПС, от БСП в АБВ, от една партия в друга. Ние сме виновни, защото сами сме си избрали ролята на зяпачи. Така в древния Рим с такива кибици са пълнели Колизеума, за да ги баламосват с разни битки на платени бойци, за да гледат истинските проблеми и да се хванат за мечовете си, за да променят системата. И тези избори ще потвърдят факта, че няма как да си купиш нова кола от автокъща за употребявани автомобили! И "новият внос" е на коли с поне десетгодишна история, макар и само при един собственик. Ще си "купим" поредната стара муцуна с излъскан имидж и гръмки обещания. Жалко...


19 Януари 2021 09:47 | Бойко
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

На това му се вика селска спартакиада.


19 Януари 2021 09:49 | гражданини
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Златке, Златке тъпа патке! Вземете се за ръчичка с чичо Том и хайде в кръчмата. Ракийка салатка и тези три неща боклуци гадни


19 Януари 2021 09:49 | Дедо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Лошото е, че никой свестен не се хваща на хорото на политиката! А и ако е нещо по свестен преди, след влизането в политиката испростява, особено ако е некадърен администратор - гледайте Томов, заблуди хората и те го избраха само за да се отърват от по- голямото зло - и... ГРЕДА


19 Януари 2021 09:53 | Зрител
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Може ли да свър*a на снимката в ляво?


19 Януари 2021 09:54 | СЕЛСКИ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ВСЕКИ ИСКА ДА ДА СЕ КАЧИ НА НА КОНЧЕТО ...НО ВСЕКИ НЕ МОЖЕ ДА ЯЗДИ ОСОБЕНО В ТАКАВА МЕСТНОСТ С МНОГОООООО ПРЕПЯТСТВИЯ П. П. НО МИ ХАРЕСВАТЕ ЕГОЦЕНТРИЦИ.


19 Януари 2021 10:02 | Ив
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Може ли госпожата да напусне работа. Всеки трябва да храни семейство. Мотивът е долен и доказва, че е повече от другите по най наглия начин. И не само тя.


19 Януари 2021 10:08 | Трите хикса
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

И Росен, и Златка са изключително нечисти и лицемерни хора. Само да не се хванете за гръкляните, ей хахах


19 Януари 2021 10:17 | минаващ от тук
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Смешници. Колко сте жалки.
Благоевград е само една извадка от общата политическа картина в България. Ще заминете Алековият герой.


19 Януари 2021 10:19 | Време е!
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Партия ГЕРБ да излъчи ДОСТОЕН, МИЛЕЕЩ ЗА ГРАДА, ПОЗНАТ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА, С ЧИСТО МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ кандидат за кмет на Благоевград!


19 Януари 2021 10:24 | Ив
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Олга да напусне. Не може дада ни се казва, че тя е повече от други. По най наглия начин. Всеки има да храни семейство. Едва ли само тя. Егати мотива за работа.


19 Януари 2021 10:33 | До време е
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И кой е този кандидат според теб? Дай пример, явно имаш някой предвид. Щото ние не знаем, че съществува такъв чист кандидат.


19 Януари 2021 10:37 | СЕЛСКИ
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

ОТ СЕГАШНИТЕ СЪВЕТНИЦИ САМО ЯСЕН ОТГОВАРЯ НА ПОЗНАТ НА ОБЩЕСТВЕНОСТА С ЧИСТО МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ ТОП ДЖУМАЛИЯ И КОЯТО ПАРТИЯ ГО ПРИПОЗНАЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ П. П. ЯСЕН НЕДЕЛЧЕВ Е ЧОВЕКА ЗА НЯКОЙ АКО СА СЕ ОБЪРКАЛИ...


19 Януари 2021 10:40 | ваня
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И Росен, и Томов са един дол дренки


19 Януари 2021 10:41 | Факт(Т)
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Покрай Томов и такива като Росен Георгиев, Благоевград стана нарицателно за цяла Бългрия


19 Януари 2021 10:42 | Илиян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Присмел се хърбел на щърбел, евала само за това, че му напомня откъде е тръгнал тоя с дюнерите


19 Януари 2021 10:47 | СЕЛСКИ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ЩОМ Е ТРЪГНАЛ С ДЮНЕРИТЕ ЛОГИЧНО Е ДА Е ОТ ДПС... НО ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА ИМА ВРЕМЕ.....


19 Януари 2021 11:04 | Карамбол
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Росен си го спомням като барман в Карамбол, още тогава беше нагъл, мазен тип. За Злата няма да кажа откъде я познавам :)


19 Януари 2021 11:19 | Благоевградчанин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Нека се бият, нека се трепят. Смешни и жалки. Надявам се скоро да се скоро в Благоевград да има избори. Надявам се Камбитов да се върне, защото ни трябва човек с опит, иначе градът е загинал


19 Януари 2021 12:10 | Котьо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Оставете на мира котаракът ми Томчо. Злате, не се бутай в моя кабинет, с котето си се оправяме и без теб


19 Януари 2021 12:30 | Иванов
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Идат избори. Започнаха да вдигат пушилка. Ни Томов ще е кмет, ни Росен


19 Януари 2021 13:25 | Паола
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Злата явно яхна метлата,
Но нали затова получава заплата –
Да пази Томовия гръб,
Да крие от народа колко е тъп.
*****
Росен пък пак се взе насериозно,
Поведението му е направо куриозно.
Много е жалък горкия,
За него гласуват жена му плюс един замотан комшия
*****
Очите ще си избодат,
Кожите си ще си одерат,
А Благоевград затъва всеки час,
На кой му пука за нас?


19 Януари 2021 13:38 | Котьо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ела котараче да ти сваля кръвното, ще те облекча, както никой друг. Мани ги Росковци, Златолистки и всички останали. Ела си при мен, котьо


19 Януари 2021 14:27 | Он
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И Шопова.


19 Януари 2021 15:03 | фьодор
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

ех тая шопова и камбитов не ви излизат от главите, треперите като листчета от тях


19 Януари 2021 16:41 | Котьо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Котьо бе, Томчо бе, ида, ида да те лекувам, котаране мой


19 Януари 2021 17:08 | Фьодор
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Никой не трепери. Просто констатация. Живи и здрави да са.


19 Януари 2021 18:33 | ���. K������� ������
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!!!


19 Януари 2021 22:30 | До горния олигофрен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Най големия дебил и маскара във форума си ти.


19 Януари 2021 22:33 | .....
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този с ник"К" е от санданските села, типичен новоизлюпен "джумалия", докаран от село, назначен от герберастите на държавна хранилка, живеещ в панелка в квартал в Благоевград и за него вече всичко е розово.


20 Януари 2021 08:38 | Ои
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Наглец. Вижте му и активисти, фондации и заплати, без обществена значимост.


20 Януари 2021 09:13 | $$$$
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тази Шопова е толкова безвкусна и кичозна?!?! С този цвят на косата и тъмен цвят на кожата е като метачка на улиците и с манталитет на овчарка...


20 Януари 2021 10:05 | Джон
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Тая е същата като този комунист Пецев дето пускаше музика като селяк на баиро и една певица пееше песента "ЛЕСНО СЕ ВЪЗБУЖДАМ", като за този концерт другаря Причкапов му предписа фактура с 350 000 лв. А ние дейците на културата да духаме супата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар