Благоевградската тризначка Надежда с покъртително признание за ареста в Лондон!

10 октомври 2019 12:24   5 коментара   10843 прочита


Драмата с ареста на тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви няма намерение скоро да приключи. Две от благоевградчанките бяха арестувани в Лондон на 1 октомври, а Надежда се опита да обясни с пост в социалните мрежи какво точно се е случило.

Оказа се, че дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчков, за да "строят билдинги в Лондон".

От нейното обяснение във фейсбук става ясно, че не само не знае английски, но и че българският също не е сред езиците, които владее добре, видя show.blitz.bg.

"Ще обесня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция.

Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха.

След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи.

Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон", гласи поста на блондинката в оригинал и без редакция.

Разбира се, под него коментарите валят като из ведро, голяма част от които изразяват искрено недоумение поредната глупост, свързана с трите сестри.


Още за: мрежи   документи   адвокат   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
10 Октомври 2019 13:06 | Иван
Оценка:
25
 (
25
 гласа)

Пази-Боже!!!
Аз незнам как са стигнали до там...
Тва е чудо


10 Октомври 2019 13:20 | zapoznat
Оценка:
28
 (
28
 гласа)

Абе до кога ще ни занимавате с невежеството на трите ПАТКИ? В по-стари материали и трите се хвалеха, че се оправят всячески в Лондон, а се оказа, че изобщо не разбирали и говорели английски..... "О свещена ТЪПОТА! "--би възкликнал някой, но този някой в никакъв случай не би бил от Благоевград а и от страната където тези трите са всеизвестни с ТЪПОТАТА си!


10 Октомври 2019 13:25 | ха ха ха ха ха ха ха ха
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Това се нарича простотия и неграмотност на трета степен.


10 Октомври 2019 16:47 | Нелсон от билдинга
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Защо се учудвате!?! Те са кадри на Академията за шивачки, фризьорки и сервитьорки в Грамада!


10 Октомври 2019 20:51 | Нилсон от холдинга
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Нелсон от билдинга написа:Защо се учудвате!?! Те са кадри на Академията за шивачки, фризьорки и сервитьорки в Грамада!


В Грамада? Това учебно заведение не е ли още в промишлената зона?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар