Благоевградчанката Й. Василева -най-добрият студент в Богословския факултет на СУ "Св.Климент Охридски"

25 ноември 2022 14:25   4 коментара   15302 прочита


Благоевградчанката Йонна Василева е отличничка на богословския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Василева завърши с най-висок успех след 107-те възпитаници на факултета ,които вчера на 24 ноември, в навечерието на празника на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, в аулата на висшето училище на специална церемони получиха дипломите си.     

Тази година в Богословския факултет на СУ се дипломираха общо 107 души: 31 бакалаври, 36 студенти в магистърските програми, както и 40 учители, преминали допълнителна квалификация по програми на МОН.   По традиция  отличникът на випуска  излязе с обръщение от свое име и от името на целия випуск и благодари  на своите преподаватели за знанията и вдъхновението, които еполучила  по време на своето обучение.   

В.Василев 

 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
26 Ноември 2022 10:13 | Гоцев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Честито, още една безработна .
Дано си е намерила някой балък от курса и тоя да стане поп. Иначе е обречена на мизерия


26 Ноември 2022 10:32 | Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Оня професор, който преподава македонски език си прави каквото той си реши. Гнусната покойни а Мопа го доведе от Сливен и се вживява като велможа в града. Прост и нагъл. Затова славата на ЮЗУ е грозна.


26 Ноември 2022 11:38 | Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На бляскава церемония плицайчето Милев награждава псевдо професорчето по Македонски език Антон Стоилов. Професор по проституция и сутеньорство. Как не са наградили професора по чалга Йордан Гошев изгонен от читалището.


27 Ноември 2022 12:02 | Кензана
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тази попадия (презвитера) ли ще става? Колкото до нагаждача Антони Стоилов, който изпитваше студентите на бели покривки в ресторантите, а студентките на бели чаршафи по квартирите, не знаех, че и мАкедонски Язик преподава. Нали уж бе капацитет по старобългарския, да не би македонския да е първоизточник на старобългарския?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар