Благоевградчанката Ани Салич с шокиращи подробности за заплатата и имотите си

08 юли 2019 09:21   3 коментара   17315 прочита


Заплатата и имотното състояние на Ани Салич винаги са представлявали интерес за медиите. А напоследък се появиха абсурдни твърдения за палати, огромни хонорари и какво ли още не.

Това провокира новинарката за първи път да проговори за финансовото си състояние и дори да сподели кадри от вилата си. Без никакъв проблем тя открехна вратата на неимуществените си придобивки и сподели кое колко струва, пише show.blitz.bg.

Водещата на новините недоволства от лъжливите писания в медиите. Вероятно се страхува и от евентуална данъчна проверка и затова реши предварително да покаже на зложелателите си с какво разполага.

Ето какво написа тя: "Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 хиляди... Ще дойде Видовден и за Пик и за останалите, които се хранят от откровени лъжи.

Моят Палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми Дженерали за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници.

Служител съм на частна медия с прозрачни собственици-успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това да имат стотици хиляди читатели. Как? Няма да разбера докато съм жива. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук на земята, а не на небето".

3 коментара
08 Юли 2019 10:20 | Иван Василев
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

Да си здрава и жива Ани радвай се на живота и за друго не мисли


08 Юли 2019 12:08 | ::
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Не дължиш обяснения и такса обществено мнение на никого! Българинът е така завистлив и злобен, и с охота надава ухо на всякакви клюки! А да не говорим колко мрази успелите, особено тези с честен труд, на другите -мутрите, корумпираните политици, кметове и разни неграмотни чиновници се кланя, зад гърба им клюкарства и все държавата му виновна


08 Юли 2019 14:02 | Петър
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Браво, че се спаси от онзи пропаднал пияница Бранко! Наистина радвай се на живота и за друго не мисли
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар