Благоевградчанинът Дани Златков стана студент в ЮЗУ

07 ноември 2018 12:15   7 коментара   8015 прочита


Даниел Златков се върна в училище и учи здраво, за да издържи изпитите. Футболистът, който е и бивша риалити звезда, споделя с възторг, че за трети път влиза в университет.

Златков е решил да тренира за футболен треньор и е избрал да специализира в Югозападния университет в Благоевград. „Уча за треньор по футбол. Избрах това, защото футболът е бил винаги част от живота ми и от това разбирам”, казва още той.

В момента Златков е първи семестър и това разбира се не е първият път, в който записва висше образование. Решил е обаче да стане студент, тъй като през последните години на два пъти му се случвало да прекъсне заради професионалните си ангажименти.

„С националния отбор се бяхме класирали за европейско първенство по футбол и ни бяха казали, че ако имаме желание сме добре дошли в НСА. Аз бях един от малкото ентусиасти, но треньорите не ме пускаха да ходя в университета, защото професионалният футбол изискваше ежедневно присъствие на тренировките. Втория път отново бях в Югозападния университет, но отново прекъснах по същата причина, допълва футболистът.

Този път обаче Дани е категоричен, че няма никакво намерение да прекъсва образованието си, пише hotarena.net. „Изпити все още нямам, но с интерес ходя на лекции, когато не съм ангажиран”, казва Златков. И признава, че в университета има голям интерес към личността му. „Това е нормално, а също и снимките не липсват. В момента имам повече свободно време, но когато отново започна да играя футбол на професионално ниво, сигурно пак ще закъсам”, вайка се БГ Роналдо.

С. Петров


Още за: Д. Златков   ЮЗУ   семестър   Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
07 Ноември 2018 12:47 | Фанта с магории
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

То куцо и сакато, стана студент в ЮЗУ ПУЦ-а, ако да не знае да чете и пише. Ама после акъл ще дава!


07 Ноември 2018 13:16 | Струмско бойс
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

От Микрево е, не е от Благоевград


07 Ноември 2018 15:04 | Пепино
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Докога ще ни занимавате с ромите от село?


07 Ноември 2018 19:50 | Fen
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Дани Златков е много по-интелигентен от тоя плондир, дето го праща в Микрево! Комплексар скапан, ти си за мангалите от Микрево, тъпо парче!


08 Ноември 2018 06:55 | Пепино
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Викаш не е ром а, само е почернел от слънцето.


08 Ноември 2018 06:56 | Бимбо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ако този е интелигентен, язък за интелигенцията.


08 Ноември 2018 08:26 | Айнцу Цвайнцу Дрън
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тоя ромей едва завърши Механото, сега вече и горд студент стана от 3 опит. Евала!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар