Благоевградчани за оставката на кабинета "Борисов": "БСП с безразборното им говорене ще съборят и народа", "Оставката е голяма грешка", "Трябва да станем президентска република"

20 февруари 2013 16:06   10 коментара   10444 прочита
Шинкова
Шинкова


Шинкова

Часове след като кабинетът Борисов подаде оставка направихме блиц-анкета в центъра на Благоевград. На въпроса - Как ще коментирате оставката на премиера?", анкетираните благоевградчани отговориха така:

- Да си ходи! 140лева пенсия, а сметка за ток 114 лева. Това е експертно правителство. Политикът трябва да е държавник, не да ограбва.

- Жестоко се лъжем, че ако дойде друг нещо ще се промени.,каза благоевградчанинът Иванов

- От негативното отношение на БСП и безразборното им говорене против ГЕРБ се стигана до тук. Те ще съборят не само Бойко Борисов, а и народа. С болка приех новината. Неправилно е! Ние българите само плюваме. Аз си давам сметка, защо получавам тази пенсия, при празна хазна какво може да се очаква. Вината не е в Правителството. /Юлия Киройчева/

- Голяма грешка! Не е виновен Бойко Борисов и правителството за високите цени на тока. Виновни са управниците преди него. /Емил Граматиков/

- Да си ходи! Време е България да бъде президентска република. /Йордан Борисов/

- Няма какво да кажа освен, Заслужена. /Младенов/

- Това трябваше да се случи, за да се проведат честни избори. Обстановката е тежка, трябваше да има някакво решение. Според мен тази промяна ще се отрази добре на предстоящите избори. /Шинкова/

Анкета на В. Иванова

Юлия Киройчева:

П. Сотиров:

Йордан Борисов:

Емил Граматиков:

Иванов:

 

 

10 коментара
20 Февруари 2013 16:17 | европа чао деспот
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

"Европейските либерал-демократи приветстват днешното обявление. Ние станахме все по-загрижени за свободата и върховенството на закона при министър-председателя Бойко Борисов, откакто той встъпи в длъжност през 2009г. "

"По образец на Берлускони и Бъсеску- Б отбора на Европа - Борисов игра рязко и нехайно с върховенството на закона. Надявам се, че този отбор Б няма да бъде възкресен в изборите тази година. "


20 Февруари 2013 17:59 | 444444
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

КОИ БЛАГОЕВГРАЧАНИ- РАЗНИ ЛЕЛКИ, ПЪПЧИВИ МОМИ И ДЕМЕНТНИ СТАРЦИ, НЕ ТОВА НЕ СА ВСИЧКИ БЛАГОЕВГРАДЧАНИ.


20 Февруари 2013 19:54 | ТЪПАНАР
Оценка:
4
 (
6
 гласа)


КЪСНО Е ЧАДО ЧЕРВЕНИТЕ НЕ СПЯТ


21 Февруари 2013 05:50 | 1
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Най-сетне БКП творенията паднаха от властта! Няма по-страшно от бояджиите! За мен лично, това е следващото щастливо събитие след падането на бай Тошо и правителството на Жан Виденов!


21 Февруари 2013 09:05 | 789
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

И аз съм за това Бойко Борисов да не си подава оставката, защото наистина няма алтернатива. Но не му одобрявам това поведение да бяга от властта, когато става напечено. Това е поведение на човек, който бяга от отговорност. Хората скочиха срещу монополите. Това, което той трябваше да свърши беше да задейства институциите и да се установи дали ЕРП-та не ни работят и всички по веригата, а той обвини стачкуващите. В интерес на истината нашите политици сме ги разглезили много. Бяхме ги оставили да си живеят на спокойствие и да си уреждат собствения охолен живот. В други държави отдавна да са им скочили. И сега най- после народа реши да им напомни на политиците, че съществуваме /като изключим изборите/ и взеха, че ни се разсърдиха. Ако си бяха вършили, както трябва работата през тези години нямаше да се стигне дотук.


21 Февруари 2013 09:12 | Аника
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много ясно е, че Бойко подаде оставка, защото не може да изпълни исканията на протестиращите. Така е то да се отнеме лиценз на международна компания, пък била тя и грабителска. Нито е възможно така, от нищото, да се увеличат пенсии и заплати. Тръгна си, за да вадят сега други неговите топли кестени, а на изборите отново да има други виновни. Той така си живурка - той не чул, не видял, все другите лоши.


21 Февруари 2013 09:49 | до благоевгадчани
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Нищо не са направили управляващите от техните пари чухте ли . Всичко това са нашите пари от данъци и такси и парите от Европа, а ТЕ прибираха тлъстите комисионни !!! Пенсионерите и болните да умират, а младите да заминават в чужбина като роби за да не им се пречкат тук по МАГИСТРАЛИТЕ и курортите !!


21 Февруари 2013 10:46 | атака хаджидимово
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Съд за престъпника Хаджигаев който подложи на политически гонения цялата област СЪД


21 Февруари 2013 10:47 | Благоевград
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Наистина "червените не спят"...


22 Февруари 2013 08:28 | Анастасия
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Господин Борисов, можете да се гордеете с постъпката си, никой не заслужава този пост освен Вас. Всеки който е против Вас е слабомислещ гражданин. България очаква Вашето завръщане заедно с господин Цветанов на наближаващите избори. ПОБЕДА!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар