Благоевградчани от различни възрасти отбелязаха Деня на българския спорт и "Световен ден на предизвикателството 2024" с поход по екопътека „Кръста“.

18 май 2024 17:26   3 коментара   4666 прочита


В съботния ден над 50 любители на природата и активния начин на живот тръгнаха от пл. „Народни будители“ при Регионалния исторически музей и стигнаха крайната локация за близо 40 минути, като непосредствено преди това участниците получиха тениски, осигурени от Българска асоциация спорт за всички.

Община Благоевград за поредна година се включи в инициативата на Министерство на младежта и спорта съвместно с Българска федерация спорт.

Национална кампания Световен ден на Предизвикателството, цели да насърчи и популяризира системните занимания с физически упражнения и спорт и тяхната роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората.


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
18 Май 2024 18:15 | Балтон
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тези тениски колко ще излязат за нас данъкоплатците като кинтаци ??? Или всичко е пунта Мара ?•


18 Май 2024 21:24 | До ПП
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Къде си Байка, скоро не беше излизал от хралупата! Сигурно са Ви забранили от София да използвате коли и сега се правите на маратонци. Лъжете с баданарката хора за изборите! Скрийте се и не увличайте честни хора за Вашата лъжлива кауза пердута! Вие сте ясни, малко пози, лъжи и Бахамски острови!


19 Май 2024 22:28 | Байкушев се наричам и
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

правя свирки предизборни на който требва и затова няма веселба, всички кинтаци за моите ПП хашлаци
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар