Благоевград скърби! Жоро Караджов издъхна след продължителна борба с рака

27 март 2020 10:28   1 коментар   45423 прочита


37 - годишният Георги Караджов от Благоевград издъхна след продължителна борба с тежко заболяване. Жоро беше диагностициран с рак на хранопровода и стомаха през януари 2018 година. Тогава благоевградчани се обединиха и започнаха да събират средства чрез различни благотворителни събития, за да помогнат на съгражданина си.

Семейството и приятелите му се включиха активно в кампанията за помощ на Жоро. Караджов премина през операция и много последвали курсове от химиотерапия, но те не дадоха резултат, за това беше настанен в специализираната турска болница „Anadolu Medical Center“, където се разбра, че вчера е починал. Негови приятели и близки изказват мъката от загубата в социалната мрежак. Ето какво пишат: "Жоро днес изгуби битката с рака!

Благодаря на всички, които подадоха ръка на него и семейството му, но и на тези, които ще продължат да го правят! Почивай в мир Жорка! " Поклонението за Жоро ще се състои днес в 12:00 часа в църквата в квартал "Струмско". Жоро оставя след себе си две момченца и съпруга, която неотлъчно бе до него в тежката битка за живота му. Той беше смел и не изгуби надежда до последния си миг. Struma.com изказва съболезнования на семейството на Георги.

В. Иванова

1 коментар
27 Март 2020 20:33 | томи каракостов
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Почивай в мир Жоре, прекрасен човек и професионалист !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар