Благоевград обединен за Жоро Караджов

12 декември 2019 11:24   2 коментара   9681 прочита


Благоевградчани се обединиха в помощ на своя приятел Жоро. Георги Караджов  е диагностициран с рак на хранопровода и стомаха през януари 2018 година. През февруари му е направена операция, а след нея преминава 15 курса химиотерапия. Проведеното лечение обаче е без резултат. Жоро е в специализираната турска болница „Anadolu Medical Center“. В момента се провежда стабилизиране на организма.

В Благоевград, неговото семейство и приятели, са изключително активни при набирането на средства, за да му помогнат. В социалната мрежа фейсбук има създадена страница „Да помогнем на Жоро“, в която все може да се включи. Благоевградчани предлагат на търг каквото имат, в помощ на младия мъж. В група могат да се видят от услуги- като маникьор, през дрехи, обувки, книги, картички с автографи на световни звезди, до домашни любимци. Средствата от обявяваните търгове от потребителите, отиват в помощ на Жоро.

За пореден път благоевградчани показват, че когато има желание, начин винаги може да бъде намерен. Всеки, който желае да помогне за възстановяването на Жоро, може да го направи и чрез дарителска сметка:

IBAN: BG14UBBS80021089059940

Георги Караджов


Още за: Благоевград   дарения   търг   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
12 Декември 2019 11:36 | Браво
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Страхотен човек и приятел!


12 Декември 2019 13:40 | Нина
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дайте кратък номер за SMS!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар