Бизнес развод в Благоевград! Хотелски комплекс "Кристо" остана без наематели, семейство Бръснашки хвърли ключовете на стопанина Христо Ковачки

23 януари 2020 13:17   5 коментара   35490 прочита


Само няколко месеца продължи партньорството между собственика на хотелски комплекс Кристо в благоевградския квартал Вароша и наемателите семейство Десислава и Петър Бръснашки. Младата двойка нае хотела с ресторанта към него за срок от 3 години, но още след четвъртия месец договорът вече е прекратен.

След направените инвестиции в ремонт и освежаване и организирането на няколко предколедни банкети и новогодишна вечер, Деси и Петър решили да сложат край на бизнеспартньорството си с концесионера на минералната баня в Благоевград Христо Ковачки. Това не са единствените наематели, които стопанисваха хотела през годините.

До миналото лято хотела на общинския съветник Христо Ковачки бе стопанисван от Десислава Аргирова, съпруга на полицай в Първо РУП. Преди нея „Кристо“ бе нает от санданчани, но твърде за кратко. Механата пък се стопанисва няколко години от певеца-ресторантьор Димитър Димитров-Градевеца, който в момента е управител на ресторанта в хотел Монте Кристо.,превърнал се в любимо място за веселба и тържествени обеди на новата кметска управа.

5 коментара
23 Януари 2020 13:43 | колега
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

а защо, като сте казали - а, кажете и Б, защо толко бързо развалят договорите, отговорете и на този въпрос... ……...


23 Януари 2020 14:16 | Запознат
Оценка:
31
 (
35
 гласа)

Естествено е да си тръгнат. Мамакажа е един от най некоректните хора в града. Селски тарикат свикнал с дребни почерпки да си осигурява благоволението на властимащите. И в момента е най приближения на новия кмет и продължава да не плаща наеми и за водата. Но за всичко сме си виновни ние. С бездействие толерираме подобни индивиди. Ако имаше институции тоя отдавна щеше да е приключил особено след гаврата с. момичето от което го обвини в сексуален тормоз. Но зо тоя примат няма прокуратура, полиция и съд .Всички вкупом ядат и пият там.


23 Януари 2020 21:54 | От село
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Този смешен управител Градевеца гони клиентите Само! Хахаха


23 Януари 2020 21:55 | От село
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този смешен управител Градевеца гони клиентите Само! Хахаха


24 Януари 2020 18:46 | мими
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе, как влиза в общинския съвет тоя простак, наглец, изнасилвач/на млади години като барман/ ковачки, кой гласува за него??
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар