Бившият зам.ректор на ЮЗУ Атанас Попов: " Истината за фалшификатите на историческата ВМРО" и министър Кр.Каракачановв

01 юли 2020 08:33   5 коментара   6570 прочита


Скандална книга, разкриваща  информация за вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов, написа бившият заместник ректор в Югозападния университет  Атанас Попов. В "Истината за фалшификатите на историческата ВМРО". Попов пита "защо досега няма нито едно прокурорско разследване за далаверите на фалшификатора на организацията Красимир Каракачанов и "кой пази цели 30 години агент Иван и го вдъхновява да продължава своята лъжепатриотична дейност". Ето какво написа професорът във Фейсбук:

"На тези изключително важни въпроси давам конкретен отговор в моята документална книга „Истината за фалшификатите на историческата ВМРО“ и неизброимите вече по брой мои публикации, но прокуратурата продължава да мълчи като онемяла, а някои от лидерите на политическите партии се ортакосваха с него. Стигна се до парадоксалната ситуация, вместо агент Иван да бъде на „заслуженото“ му място, което трябва да му отреди българският съд, той отговаря за сигурността на държавата и е министър на отбраната", написа Атанас Попов. 

"И сега продължаваме да научаваме за някои от потайните връзки на агент Иван с онези, които вече са на път да получат наказание за далаверите им. Оказа се, че с някои от тях той има много близки роднински и приятелски връзки", пише   професорът. 

 П. Иванов 

5 коментара
01 Юли 2020 10:11 | Павле
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ами началото на прехода, до колкото ми е известно, Каракачанов и Станишев ги питат, коя партия искат да оглавят. И Каракачанов избира ВМРО,. Отделно има топли отношения с почетния председател Доган, соколеску


01 Юли 2020 10:21 | Стоян
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Един така наречен "професор" по теория на комунистическото възпитание каквото и да напише все тая. Той е същия мизерник и го е доказал многократно.


01 Юли 2020 10:34 | Запознат
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А какво е ЮЗУ?


01 Юли 2020 13:05 | До Запознат
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Югозападен (Югозападнал) Университет, иначе казано ПУЦ, едно от най-корумпираните учебни заведения в България, където те водят студент и си купуваш дипломата... Примери много


01 Юли 2020 14:37 | gogo
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ot kade moze da si kupim knigata
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар