Бившият шеф на Здравната каса д-р Р. Кондев избра рилската обител за първа разходка, след COVID-19, в компанията на някогашното остро перо Вл. Янчовски

25 май 2020 17:48   3 коментара   7088 прочита


Шефът на Вътрешно отделение в МБАЛ Благоевград д-р Румен Кондев и бившият журналист Владимир Янчовски се разходиха в Рилския манастир, след извънредното положение, заради корона вируса. Групата избра третият от серията почивни дни, в които да посети рилската обител.

Бившият шеф на Здравната каса в Благоевград д-р Кондев успя да се откъсне за малко от ангажиментите свързани с лечението на болните във вътрешното отделение на благоевградската болница, което не бе подминато и от заразата с COVID-19.

В същото време бившият журналист и настоящ автотърговец, Владимир Янчовски бе принуден да ограничи до минимум пътуванията в чужбина, заради извънредното положение, което пък се отрази и на търговията с коли. Днес обаче двамата си побъбриха сериозна най- вече на футболна тема, като бивши ръководители на футболни отбори, единият на Пирин Благоевград, а другия на Пирин Разлог. 

Марти Иванов

3 коментара
25 Май 2020 18:45 | Йосиф Висарионович
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Няма по-голям ветропоказател и некадърник от този военен фелдшер-бабуджер. През 1986-1988 като лекар в поделение 32410 Разлог ни "лекуваше" с Тетрациклин с изтекъл от 5 години срок на годност. После беше с всяка власт на власт, подлизурко и слагач. От такива като него и "колегата" му Радко Тумбев сме на този хал...


25 Май 2020 18:58 | пепо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Двама олигофрени, единия плазмодий се мазни на всяка власт, а другата подлога на всичко с кинти


26 Май 2020 06:43 | ������� ��������
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Интересува ли се някой къде са маали гащи двамата тъпунгери?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар