Бившият футболист на "Пирин" - Разлог, Костадин Томанов - Капи се удави в езерото на града

14 юни 2014 11:23   4 коментара   27360 прочита


Бившият футболист на "Пирин - Разлог, Костадин Томанов - Капи се удави снощи в езерото в парка на града. 62-годишният мъж влязъл в езерото дълбоко не повече от метър и се удавил. Нелепата му смърт била видяна от трима души в близост, които обаче не успели да му помогнат. Днес те са разпитани в полицията в Разлог, където обяснили, че не очаквали мъжът да потъне тъй като езерото е дълбоко не повече от 1 метър, съобщиха от ПУ на МВР в Разлог. Кметът на града Г. Герчев е бил информиран за случилото се още снощи " Нямам обяснение за действията на Капи, познавам го той бе добър футболист, оказахме съдействие на органите на реда да си свършат работата, около езерото има указателни табели, забраняващи къпането. Кое е накарало Томанов да влезе вътре не знам., каза градоначалникът.

Полицията отхвърля версията самоубийство, класифицира инцидента като нещастен случай. Все още не е ясно дали Томанов е бил пиян. Той е баща на 2-ма сина, които не живеят в Разлог. Занимавал се със строителство след като прекъснал с футбола.

П. Петрова


Още за: К. Томанов   езеро   инцидент   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
14 Юни 2014 13:31 | не така
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

а герчев и общинският съвет си пият кафенце в слънчева италия наздраве началници


14 Юни 2014 17:32 | Доци
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Браво на успешния кмет на Разлог.


14 Юни 2014 17:56 | баня
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

и нашият е там каква ирония само жабар при жабаре какво повече


15 Юни 2014 18:46 | toni
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Това езеро си стои необезопасено, но по важни са европроектите, които ще привлекат милиони туристи в разлог, никой не го вълнува тази новина, жалко за човека
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар