Битка за живот! Трогателно обръщение на една сестра! Да помогнем на Стойчо от Благоевград ! Най- добрият брат, баща, съпруг и Човек има нужда от подкрепа

01 декември 2022 07:34   11 коментара   26740 прочита


Благоевград отново се обединява в помощ на един млад човек, заболял сериозно през май и оттогава досега състоянието му се влошава. Нужни са пари ,пари за лечението на Стойчо, който е в реанимаци на болница "Пулс". Трогателно обръщение към всички отправи неговата сестра Александра ,ето какво написа тя : 

Моля ви,   подкрепете брат ми в борбата за живот. Няма точно определена сума, сумата ще е по-голяма, събираме средства да може да се транспортира с линейка до Турция! 
Казвам се Александра Кръстева, брат ми Стойчо Кръстев е с диагноза латерална амиотрофична склероза, има дъщеричка на 8 месеца, живота протичаше нормално за него до май Месец тази година, започна да усеща слабост в крайниците си, тази слабост се засилваше започна да накуцва с левия крак спря да работи както повечето от вас знаят работеше като таксиметров шофьор, спря да излиза навън като нормален човек, защото движението му се затрудни изцяло загуби способността да се движи сам. Към момента Стойчо, е настанен в реанимация в болница Пулс, състоянието му е тежко, недооходимо е да съберем колкото си може по бързо сумата да бъде транспортиран с линейка в Турция. Болестта протича твърде бързо при него, трудно му е да диша и да се храни. Пиша този пост с надеждата да бъде видян от много хора, кой с каквото може да му помогне, събираме средства за лечение В Турция или Израел зависи къде ни пренасочат за трансплантация на стволови клетки, да оздравее, да може да се радва и да гледа как дъщеричката му расте. Стойчо е един добър човек, не го казвам защото ми е брат а, защото е наистина добър и заслужава да живее. Благодаря на отзовалите се, ще бъдат поставени кутии за събиране на средства и след няколко дни ще посоча дарителска сметка! 
Решихме неодпоходимата сума за лечението, на Стойчо, да се събира чрез платформата на Павел Андреев, да бъдат защитени максимално средства, че при лош развой на обстоятелствата дарителските пари се унаследяват, а ние не желаем това! 
Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-stoicho 
Банка:Алианц Банк България 
IBAN :BG76BUIN95611000711184 
BIC :BUINBGSF 
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ 
Основание дарение за Стойчо 


Още от: Общество

Принтирай статия
11 коментара
01 Декември 2022 11:29 | жалко
Оценка:
-10
 (
24
 гласа)

За това заболяване няма лечение. Жалко за този млад човек, но събраните пари просто ще потънат в небитието. Събирайте пари за закупуване на нова медицинска апаратура, от която да се ползват повече болни, а не да се дават пари за обречени пациенти. Предполагам че лекарите са обяснили това, но близките все не вярват. Да се правят опити с чужди пари уж че ще се помогне не е разумно.


01 Декември 2022 11:43 | Патриоти Петрич
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Бог да дари изцеление на момчето !!! Успех !


01 Декември 2022 13:24 | Каруцар
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Надеждата крепи човека и умира последна. Дай боже да оздравее.


01 Декември 2022 15:29 | молба
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Днес болния е транспортиран за Турция. Надявам се да ни държите в течение какво се случва в месеците напред и даже следващия декември.


01 Декември 2022 18:11 | Акси
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Дано стане чудо!


01 Декември 2022 18:15 | Гинка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Лекува ли се заболяването?


01 Декември 2022 19:42 | Догорнияжалъкчук
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Цървул, жалко е да мислиш, че ако няма лечение, някой ще ги подведе да си откъснат главата с толкова пари. Айде запри се, вониш с простотиите ти


01 Декември 2022 19:45 | Predlojenie
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Mahnete copyright za takiva statii, za da moje napravo da se kopirat dannite za bankovata smetka.


01 Декември 2022 19:52 | Догорнияжалъкчук
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Цървул, жалко е да мислиш, че ако няма лечение, някой ще ги подведе да си откъснат главата с толкова пари. Айде запри се, вониш с простотиите ти


03 Декември 2022 23:43 | някой
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Първият коментар не е точен и е лишен от човечност. За заболяването, което за съжаление е фатално, има терапия, която подобрява симптомите и може да позволи на болните да живят 3-5 и в някои случаи дори повече от десет годнини. Дано успее да се стабилизира и да се радва на дъщеричката възможно по-дълго време. Пожелавам му успешна терапия и сили на близките.


04 Декември 2022 15:58 | до горния някой
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Имаме си такъв парализиран болен у дома от 10 години. Какво като е жив щом като ние край него вече сме ни живи ни умрели от грижи, преумора и разходи. Чак ми се иска да ти пожелая такъв болен у вас, че да видиш на практика за какво става въпрос!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар