Безспорен успех за НУ "Свети Паисий Хилендарски” Банско

11 юли 2020 13:41   3 коментара   3045 прочита


Начално училище ”Свети Паисий Хилендарски” гр.Банско вече е в списъка на иновативните български училища. С решение на Министерски съвет то е включено в Списъка на иновативните училища за учебната 2020/2021 година. Получаването на статут на иновативно училище е признание за усилията и и труда, които педагогическият колектив и цялата училищна общност полагат, за да постигнат по-високо качество на образованието на децата.

Това е и доказателство, че училището успява по най-добър начин да съчетава традиционните и модерните форми на образование и обучение. Според директорката Евгения Тренчева, с иновацията „Приятелска ръка с песен и игра” ще се подобри микроклимата и приятелските отношения между децата, ще се намали агресията.

Иновативните училища са модел за изграждане на нова образователна парадигма, чрез която учениците подобряват образователните си резултати и повишават критичното мислене и творчество чрез иновативни образователни процеси, методи на преподаване, училищно лидерство и учебни стратегии. Избраните училища трябва да създадат, развият и споделят материали, така че другите училища да могат да ги прилагат и адаптират.


Още за: Банско   успех   училище   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
11 Юли 2020 22:19 | +++
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дрън- дрън-дрън..... мрън-мрън-мрън.... Дайте да си се похвалим сами.


12 Юли 2020 15:48 | истина
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТРЕНЧЕВА, АКО НЕ БЕШЕ ГЕРБ, КОГА ЛИ ЩЕ ЩЕШЕ ДА СТАНЕШ ДИРЕКТОР...


12 Юли 2020 16:16 | друга истина
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз съм с таз-
която е на власт!
-Така се става кога директор, кога депутатин...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар