Безобразие по време на дългочакан ремонт на път в Подгорието! Скандал край с. Самуилово. Престъпно поведение на нагли шофьори!

14 юни 2021 22:27   12 коментара   13909 прочита


Обезумели, заплашват с бормашини, газят новоположен асфалт, направили опит за продупчат цистерна на фирмата- изпълнител. На мястото на скандала бил  и кандидат - депутат от "Българско лято", полицията изяснява какво е било неговото участие в грозния инцидент, търсят шофьор с Ауди, провокатор на екшъна.

Безрецедентна проява на наглост, граничеща с престъпление, потресе жителите на Подгорските села и община Петрич. Нагли  шофьори, сякаш обезумели от злоба, че се ремонтира пътя за подгорските села Самуилово  -Габрене скандализираха фирмата изпълнител и работниците и, в  края на работния ден вчера.

Около 18 часа, докато още е  работила машината за полагане на асфалт на пътя край село Самуилово, шофьор  с Ауди  нарушил знака, указващ че пътя е затворен  и направил опит да премине по новоположения асфалт. Спрян е от работници на фирмата. На  направената му  забележка от страна на техническия ръководител на обекта, водачът реагирал крайно агресивно с псувни и заплахи, обвинявайки работещите, че все още не са отворили пътя, а часът бил минал.  

Намесили се и други шофьори   Развихрил се страшен скандал, преминал през закани  за физическа саморазправа с бормашини, а един от шофьорите дори заплашително тръгнал с бормашина да дупчи цистерната на фирмата, която изпълнява ремонтните дейности. На мястото на грозния инцидент бил и кандидат депутат от "Българско лято", партията на Васил Божков.

Извикана е полиция, не са установени нанесени щети нито по асфалта, нито по цистерната. Снети са обяснения от свидетели и се търси провокаторът- шофьорът на Ауди, за да му връчат акт за действията му. Ще бъде разпитан и кандидатът за депутат. Кметът на Самуилово  Кирил Стоянов също пристигнал на място, но шофьорите вече се били изнесли

" Възмутен съм от поведението на тези хора, десетилетия сме чакали да се положи асфалт, да се ремонтира пътя, многократно сме понасяли критика и ние и общинска управа, и сега когато ремонтът върви с пълна сила, някои  хора нямат търпение да изчакат часа, за да преминат. Подобни действия са прецедент, да пречиш на ремонта, да съсипваш чужд труд, да осуетяваш работата на фирмата, допълва Стоянов.

Според запознати, напоследък  подобни случки в Петрич не са рядкост. Провокатори от разни политически сили, опоненти на местната власт, използват всякакви поводи, за да пречат на добрите намерения на общинска управа и работата и. .

Дали инцидентът край Самуилово е част от тази злостна кампания, полицията изяснява...

П. Попов

12 коментара
15 Юни 2021 06:00 | Ivan Vasilev
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

"Българско лято", "Мутрите въТРЕ (само им виж листата) " и всички знайни и незнайни герои дето само плюят и ежеминутно са по медии, сайтове, фейсбуци, задават въпроси на сесии, дават мнения, обикновено отрицателни, изказват се като последна инстанция като, че са отрязани от полата на Кьовеши ...
Говорим за хора с лични интереси прикрити зад негативната кампания, която водят срещу кмета на общината. Да, когато Кмета не се поддава на изнудването им - това е резултата: агресия и простотия. Горките комплексарчета - цялата им енергия отива само за плююене. И тъй като никой не ги отразява, стигат до там да си покажат простащината. Интересно - ще запомни ли някой тези лайномети, или ще се помни, че по времето на Бръчков се е асфалтирал цялостно подгорския път и то в момент, когато другите общини правят само буквички и имитират дейност?!?!


15 Юни 2021 07:30 | от запознат
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В подгорието е фрашкано с простотия- там са най- големите мързели . Не работят нищо само - канабис . Всички го знаят - знаят кой произвежда и кой продава - само полицията не знае.


15 Юни 2021 07:35 | olaf
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

до горния... няма нешо, до което да се е докоснал смучков да не е завършвало със скандал, съмнения за престъпление или най-общо казано - най обикновен апашлък и кражба...


15 Юни 2021 08:11 | Иво
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Дончо - Президент!


15 Юни 2021 10:00 | Жгт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Селяни трябва работа


15 Юни 2021 10:13 | Фил Колинс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоа с аудито ного ми е познат …от некъде .ама кой е той


15 Юни 2021 10:52 | Един Друг
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ХаХаХа Кольо Зайко


15 Юни 2021 12:59 | кольо зайко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

По точно нужнико


15 Юни 2021 22:09 | tapanar4o
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Диви селяндури са подгорци, затова не заслужават да карат по хубави пътища а по кални и чакълести пътеки.


16 Юни 2021 12:24 | Чавата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е Кольо Зайко, мутра от 90-те год, бодигард е на Фадромата, досега е изтепал над 300 човека на плюк Виздол, виновен е гипса който се съдържа в гипскартона, кара го на лудост, а и в Лондон беше шампион по Жио-Джицу


16 Юни 2021 16:04 | Ot Nujniko
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Kolio Zaeko si misli che cql jivot Zaechki ki go opravq sa ki go qde kuro


19 Юни 2021 15:17 | Ийхгтъинх
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар