Без думи за управата! Това е улица "Велико Търново" в областния център Благоевград! Дупки като ями, кал до колене, тъмно като в....

20 април 2021 18:17   18 коментара   10854 прочита


"Искам да подам сигнал за една страшно окаяна улица в Благоевград - ул. Велико Търново. Улицата е без осветление и асфалт. Има множество дупки и когато вали дъжд водата не се оттича никъде и с цели седмици си стои кално. Ужасно е за живущите там, изпотрошихме си автомобилите.

Газим кал до колене, а дупките са толкова големи, че вече са заприличали на ями, в които човек може да пропадне.

С такъв сигнал се обърна към Struma.com читател, поискал чрез нас, да алармира управата в областния център Благоевград, да се вземат спешни мерки за тази улица. Екип на Struma.com провери ситуацията на място. Вчера. по време на дъжда, гледката бе направo потресаваща.

Ул " Велико Търново" приличаше на улица от някое високопланинско село, където не могат да се качат коли и техника, за да се положи асфалт. Огромни зейнали дупки, пълни с вода, кал около тях и следи от гумите на автомобилите, пропаднали в калта.

На свечеряване мястото бе ужасяващо, направо тръпки те побиват от липсата на всякакво осветление. Как живеят тези хора там, къде играят децата им, как опазват колите си, когато преминават по улицата?! Това са все въпроси, които изплуват, гледайки този "пейзаж".

Улица в областен град- без асфалт, без светлина. В Европа, в България, в Благоевград, в 21 -ви век! Ужас... Припомняме, че улицата бе включена в инвестиционната програма на общината, бившият вече кмет Румен Томов обеща да я оправят, обаче като вземат 5 млн. лв кредит за сметка на данъкоплатеца, иначе пари за ул. Велико Търново и още такива като нея в Благоевград няма. За пореден път алармираме управата на Благоевград.

Засрамете се! има приоритетни проблеми за решаване! Обещавате по време на избори на хората, които живеят на тази улица, а после куп причини, за да не си свършите работата. Това е срам, наистина! 

С. Стоянов


Още за: улица   кал   Благоевград   дупки   Още от: Общество

Принтирай статия
18 коментара
20 Април 2021 18:39 | Джони
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Абе построих си аз, на място без улица. Ама моля ви се асфалтирайте!


20 Април 2021 18:53 | Хаха
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Камбитов да върне парите


20 Април 2021 18:56 | Поли
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Благоевград квартал на Симитли
Спокойно ще ви пусна некои лев да положим настилка


20 Април 2021 19:03 | Nikolay
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Na tebe raschitame poli


20 Април 2021 19:09 | Тошо
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Томов, боклук, махай се оттук


20 Април 2021 19:11 | Тримата съдии
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Някой трябва да подведе Томов под отговорност за безстопанственост и безотговорно отношение към община Благоевград


20 Април 2021 19:25 | Поли
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Стефчо ще е новия кмет на Благоевград, това заслужавате след недоразумението Томов, едно недъгаво и некомпетентно съдийче хахха
Селяци от крупник


20 Април 2021 19:53 | Геро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Стефчо, Дончо, все ще я втасаме


20 Април 2021 20:35 | Жалко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Какъв Томов бе, той беше кмет за 3 месеца, питайте Камбитов


20 Април 2021 20:35 | гого
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

и да дойдем на въпроса защо се издават разрешителни за стоеж, след като няма изградена инфраструктура. Иначе не само тази улица е в дупки, вижте целия град колко ями има, и като се почне от Томов, Дончо и Камбита никой не си мърда пръста ако няма процент или пък не идват избори за да замажем очите на хората.


20 Април 2021 21:47 | ???????
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Последния кмет посвети година и половина от живота си, за да сбъдне детската си мечта. Нищо друго. Сега щял пак да се кандидатира. Безсрамник, психар, най-големото нищожество, което Благоевград е имало за кмет. Позор си Томов.


20 Април 2021 22:29 | Марти
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Всичко това е в резултат на слабите кметове, които има града ни. Всички се ръководеха от задоволяване на личните си интереси, на тези на спонсорите им и на лобитата в Общинския съвет. За какво ли не се пръскаха пари, а никой не мисли за хората, които си плащат данъците. То бяха Франкофоли, и какво ли не. Плащане на големи хонорари на звезди ...и в същото време улиците в трагично състояние. Как не се намери един читав кмет в този град? Камбитов тръгна много добре, но беше с лоши съветници и се провали. Този не знае, къде се намира. Паскалев и него вятър го вееше. Бай Лазар и той същия. Няма бизнес, няма инвестиции, няма реклама на града, в центъра е анархия, всеки си прави, какво му хрумна около търговски обекти. Стари хубави сгради са в трагично състояние. Всички кметове са от паркинга до сградата на общината. Няма го контакта с хората, не минават по такива улици. То и главната е с разбити плочки. Дано сега излезе нещо читаво на изборитд и да мисли за града.... че е трагедия.


20 Април 2021 22:43 | Кучката
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

... По е тази улица е така от безброй години.... по мандата на Камбитов, защо не се сетихте за нея....


21 Април 2021 00:13 | !!!!!!!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ул. Джеймс Баучер вече второ денонощие е без осветление. Алоо, общината, така ли си отмъщавате на кмето


21 Април 2021 07:53 | Ще припадна
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това е една от улиците в махала Предел (циганската махала). Там нито една улица няма асфалт и не трябва и да има, защото от тия същества не постъпват и 1 стотинка данък. Струна перверзията ви този път да оплюуете кмета и екипа му достигнаха, психологични размери. Повръща ми се от вас.


21 Април 2021 10:46 | Киро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

То само това да беше, Томов е. @ м@йк@т@ на Благоевград


21 Април 2021 21:50 | Ники
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

По времето на Камботов, точно два месеца преди кметските избори се направи канализацията на улицата. Беше заложено да се асвалтира след изборите, но тия същите дето ревът че улицата няма асвалт гласуваха за Томов. Нека сега Томов да я асвалтира!


22 Април 2021 12:03 | До Струна
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не беше ли същото при Камбата, лизачи долни?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар