Баш майстори! Срамна работа! Заради едно табло, и си оставиха ръцете, районът като след бомбардировка../Снимки/

07 януари 2021 10:33   12 коментара   16464 прочита


Монополистът безхаберно заряза огромни дупки пред блок 69 и нехае за последствията...

Дни наред районът пред блок 69 на улица "Т. Александров " е разкопана, огромни дупки и камъни препречват пътя на минувачите, а и създават предпоставки за сериозни инциденти в тъмното.

Гледката е плашеща и е резултат от работа на ЧЕЗ Благоевград, които преди дни, за да поставят ново ел. табло пред блока са разкопали терена, заровили кабелите и оставили дупките да зеят. Не се върнали с дни.

В момента ,в който получихме снимките, бяа минали 3 дни от работата на хуните от ЧЕЗ. Срамна работа, повърхностно изпълнение, монополисти са, затова не им пука, коментираха пред Struma. com живущите пред блок 69.

Случаят не е единичен. Писали сме и за други "брилятни изпълнения " на енергодружеството, което е изключително стриктно, когато трябва да наказват с крути мерки позакъснели длъжници, но нагли и безпардонни ,когато те трябва да си свършат работата.

Май служителите на ЧЕЗ се специализираха повече в работата им като "бирници", отколкото като ел. техници. Обръщаме внимание на ръководството на ЧЕЗ Благоевград свършете си работата на ул. Тодор Александров, докато не е станала някоя беля като в Копривлен, когато заради подобно изпълнение загина 12 годишно дете.

П. Попов


Още за: ЧЕЗ   улица   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
12 коментара
07 Януари 2021 10:58 | До редакцията на стършел
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Томов е виновен, нали?


07 Януари 2021 11:22 | Гражданка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Време е от Общината да обърнат внимание на централната улица след блок-Рила-разбити тротоари, изрязани дърветата, дупки и кръпки по асфалта. А това табло са го сложили на тротоара!


07 Януари 2021 11:23 | Киро
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Това не е дело на ЧЕЗ, а на частна фирма, орисана да вземе едни грешни пари защото се монтират електромери, които се отчитат дистанционно от София и може спокойно да се монтират в старото табло. Те не подлежат на манипулация.


07 Януари 2021 11:28 | Джумаята
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

От кога са дупките пред блок "Рила", не са ли поне от 5-6 години, или е модерно за всичко да е виновен, Томов?


07 Януари 2021 12:07 | Благоевград
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

КАМБИТов е номад на БКП в новите формаци. Обслужва изцяло интересите на комунистическата върхушка, участва в създаването на мафиотски структури, участва в изхвърлянето на хора от демократичните процеси на България и внедяването на комунистически диктатори във всичке партии. Той лично оглавява спурането на процесите в БЪЛГАРИЯ и разграбването на икономиката. Работи изцяло с комунистически методи на затриване на цели групи от хора обезличаването им обедняването им и превръщането им в зависими личности от комунистически ретро режим. Тайни договорки с комунистически лидери чрез секретарки и проститутки и наркобарони той бетонира БКП за 1 век. ПОМИСЛЕТЕ СИ КАК ЖИВЕЕТЕ и този измислен доктор колко струва на държавата. Всичко което е правено в общината по време на неговото управление е плод на труда и организацията на други хори. Камбитов е толкова нагъл и некъдърен, че хитро по байганьовски и татовски си краде чужди проекти и труд....


07 Януари 2021 15:41 | ...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЧЕЗ и другите ЕРП-та са длъжни да си отчитат тока дистанционно в офиса, а не постоянно да подозират нас, изрядните данъкоплатци, защото не сме длъжни със скъпия ток, който поскъпва 3 пъти годишно, да изхранваме армия от инкасатори, които пък бягат далеч от гетата, където наистина крадат ток. Унизително е за мен като изряден данъкоплатец.


07 Януари 2021 16:07 | Петрич
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Боклуци скапани пияници


07 Януари 2021 16:35 | гражданин
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

какво се очаква?????
чез да залепи плочките и да изгради пешеходната зона ли?
стига плюете без да мислите!!!!


07 Януари 2021 18:21 | куло
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

таската от петрич е сьщия пианица ел тиквеник


08 Януари 2021 01:50 | Аасад
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тия под изпълнители са пълни некадърници! Боли ги, че има съществуващо Ел табло, но е важно да се приберат едни пари и копат, като дамари!!!!
Само за бой са


08 Януари 2021 07:21 | Грамада
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И томов и камбитов са виновни.... нали за това са там имат и заместници.... зада работят за града и да се пази ред в него.... немапкой да им направи забележка на тея боклуци мръсни от вик и чез и всички фирми знайни и незнайни..... дееееа вашта мама дееее къде барнете лайна оставяте... грозна картинка.... говеда тея са за кютек мекерета кой ги хване псуване плюване и кютек.... срама немат наглите говеда... що пи нат тея сметай че хем че е грозно хем недовършено хем не особено качествено


08 Януари 2021 10:22 | ���. K������� ������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

КОЙ Е ПОЗВОЛИЛ ТОВА БЕЗУМИЕ???
МЯСТОТО НА ТЕЗИ ТАБЛА НЕ Е НА ТОВА МЯСТО!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар