Банско - "в крак с времето"

21 септември 2019 09:34   5 коментара   3959 прочита


Уникален слънчев часовник, показващ абсолютно точно време, бе монтиран в началото на улица „Гоце Делчев”. Желязното произведение на изкуството, е дело на екипа на „Айрън Брадърс” и е по поръчка на кмета Георги Икономов.

Проектът е одобрен от Общински съвет Банско и е на стойност 9900лв. Улица ”Гоце Делчев” се превърна в еталон за това, как трябва да изглеждат пешеходните алеи в градовете и впечатлява с красота, стил и чистота не само туристите, а и жителите, които с гордост говорят за нейното възраждане през 2018-а година.

С последни щрихи с бронзова патина Радослав Сарафов подчерта името на Банско и цифрите на часовника, а цялата група си пожела повече слънчеви дни в „крак с времето”.


Още за: Банско   часовник   време   улица   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
21 Септември 2019 12:03 | Точно!
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Този часовник почва да отмерва времето до края на мандата на един разбойник определящ се като "създателят" на Банско и всичко около него. Той е изобретателят на кражбата на ДДС, на европейски субсидии, на луксозни сгради за собствено ползване, на "чудесен" воден цикъл и на ред други облаги. Ама за себе си. Това може само Икономов-Монтофонов! Сега:-тик-так-тик-так. А в облачни дни?!


21 Септември 2019 12:16 | Точно!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Бъдете бдителни и сигнализирайте- Цветан Цветанов ще бъде позициониран в Банско, за да оказва натиск на опозицията и помощ на гербаджии. Напоследък все по-често е забелязван в града дори и маскиран с нахлупена до носа шапка. КАЗВАМ, НЕ ЗА ДА ВИ Е СТРАХ, А КАТО ГО ВИДИТЕ ДА ГО РАЗОБЛИЧАВАТЕ И СИГНАЛИЗИРАТЕ.


21 Септември 2019 12:27 | Точно!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Гербаджии да не чукат минуси, а да си погледнат анкетата на Струма и да се видят в "огледалото" колко са честни. Това е добър показател колко са уметни да правят фалшификации. Добри ученици на своя "идол"-фалшификаторът на ДДС - Иконом-Монтофон! Толкова ще са им честни и изборите! Никой град не е като Банско! А вие сте и дебелооки и можете и да отречете.


21 Септември 2019 23:02 | Банскалийка
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Защо превръщате една такава новина в политическа интрига? Какво общо има? Направено е нещо ново за града ни, с мерак и майсторство. Кажете едно "Браво" и отминете.


22 Септември 2019 13:39 | Разбира се!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Разбира се, съгражданко! Ето, казвам: Браво! И голямо БЛАГОДАРИМ на МАЙСТОРИТЕ!!! Но. ВИЕ не разбирате ли кой и защо превръща едно такова събитие в "политическа интрига"??? Защо, каквото и да стане в Банско трябва да се свързва с кмета, за каквото и да е? Без неговото име не минава. Особено тези дни пред избори, когато гражданите са особено чувствителни на фона на миналите му мандати. Нима преди Банско не е имало кметове? И макар и без луксозни жилища те не са така афиширани!? Нима не Ви замирисва ЗАЩО?! Ако за неколцина мандатите му са били успешни--то за повечето-НЕ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар