Б. Борисов: Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм сме на прага на политическа криза. Време е да се вразумим! Честито Възкресение

02 май 2021 07:19   25 коментара   8320 прочита


Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отправи силно послание към българския народ ,думите му за Възкресение Христово са ярко описание на действителността и тежката кризисна ситуация, в която се намира България. Ето какво написа във Фейсбук премиерът в оставка :

 Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение! 
Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията.

Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред. 
Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен.

Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас. 

През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път. 
Честито Възкресение! 

П. Иванов 

25 коментара
02 Май 2021 10:06 | кака
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ти си върви по пътя, ние няма да идва ме с теб, но ще те изпратим поне до Бобов дол, Весели празници


02 Май 2021 10:38 | Браво
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Докажете, че човека е за Бобов дол и го пратете, но преди него има много други които са за там. Мутрите преди него, защо го забтавяте. Комунистите, които прогониха Българите в чужбина. Не ги пускаха 45 години да излизат никаде никой не говори за това робство.


02 Май 2021 11:39 | Благоевград
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Най големите комунисти са герб, начело с цар тиква от Банкя - дългогодишен член на бкп.


02 Май 2021 11:42 | До Браво
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Спрете да наричате “Социализма” “ Комунизъм” ! На колко години си, та наричаш годините след 1944-та до 89-та робство ?! След 89-та съм съгласен, че крадливците които се нарекоха социалисти, демократи и всякаква друга сган прогониха и унищожиха населението на България, но преди беше Рай за честните и работещите хора и при желание пътуваха където си искат !!! На Бойко само мога да кажа да се маха по-бързо - клоун !!


02 Май 2021 12:29 | Чук
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Прунуден към собствения си храм, социално изолиран, унижаван от институции, на път да узкукам с любезното съдействие на обществото и институциите. Благодаря ви


02 Май 2021 12:30 | Чук
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Прунуден към собствения си храм, социално изолиран, унижаван от институции, на път да узкукам с любезното съдействие на обществото и институциите. Благодаря ви


02 Май 2021 12:50 | Какво разбрах
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Какво разбрах? За да преодолеете тесногърдието, омразата и егоизма има само дени начин - гласувайте за най-умния, най-нетесногърдие, най-немразещия и най-неегоистичния... Таоест за мен, Бойко Борисов. И ви обещавам стабилност - никой няма да ви притеснява от жълти и други павета, престъпността ще я сведем до мижавите 5 %/под секрет - наши хора/, пари постоянно - вярно, малко но постоянно. И всичко това не за дълго - има-няма 30-тина години...


02 Май 2021 13:25 | Кире
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ако говорим за пари, за всички щеше да има ако не се крадеше толкова много. Ако говорим за свободи, свободен достъп до здравеопазване, работа, право на живот, то тогава коментари просто няма. И вие борисов имате пряка вина за това.


02 Май 2021 14:02 | Тошко
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Каква е тази лакомия за пари и власт бе Мутро, поне на този свят празник се смири малко, толкова злоба и арогантност лъхаш ти и твоите подръжници, че сте нетърпими, дано гориш в пъкала за всичките зли които си направил


02 Май 2021 15:12 | Ха ха
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Дебили, вие ще си останете в ада, на собствената си нищета!


02 Май 2021 17:25 | До дебила
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВЪВ ФОРУМА СИ ТИ. ВСЕКИ ДЕН ГО ДОКАЗВАШ. УМРЕЛО КУЧЕ.


02 Май 2021 22:10 | Коко
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

КАКВО ГО МИСЛИТЕ? ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА ЗАЩОТО ВЕЧЕ ОТДАВНА НЕ МУ ПУКА. ИМА СИ ВСИЧКО, А ВИЕ ЗЛОБЕЕТЕ ЗАШОТО Е ПРАВ.


02 Май 2021 22:48 | Браво
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

За тези които са по млади не знаят, че от 1944г до 1989 имаше БКП и ни гонеха нас които бяхме неблагонадежни. А след 1989г. БКП стана БСП и така замазаха очите на хората. Тези, които цял живот ги мързи да работят. Като е било толкова хубаво, защо и сега не е БКП.


02 Май 2021 22:52 | Браво
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Точно децата на комунистите унищожиха България. Защото има една голяма поговорка. Крадеца вика дръще крадеца.


03 Май 2021 02:11 | До Браво
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ами ето, сам си отговаряш, казваш, че си бил неблагонадежен . Между другото “ дръжте” се пише не с “ щ” . Жив и здрав


03 Май 2021 07:54 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

При всичките и кусури и дефекти Герб е единствената работеща дясна партия в България.
Моя род е от "широките" и през годините съм видял какво представляват комунетата и бившите комунета. Вече не гласувам дори за "по-малкото зло". Но не мога да се отметна напълно от това с което започнах този коментар.
Въпрос на дни е да се разбере на къде ще избие Борисов.
Преди него бъдете готови за манифестация на Президента. Те са си от една зодия и един Господ знае какво има в техните глави. Политическите им кухни са с безкрайно ограничен достъп и въпреки това изтича информация. Да, ама не-всеки от тях крие от всички своето "последно десет". Природа...


03 Май 2021 09:47 | Баце
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Баце, цяла България разбра какъв крадец и мафиот си... Оди си по живо по здраво иначе ще стане по-лошо за теб. Народа от 2010 до днес мизерува благодарение на теб. Ние нямаме шкафчета с евро и къщи в Барселона


03 Май 2021 11:40 | До браво
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Браво на господин "браво" за активността. Но по отношение на благонадеждните и неблагонадеждните, имате ли представа как се случват назначенията на каквато си искате позиция в общините управлявани от ГЕРБ. Пример №1. Момиче завършило педагогика търси работа по специалността. Пита. Насочват я към общинския координатор на ГЕРБ. Изслушва я и и казва да си попълни молба за членство в партията.. и ще решат. Пример №2. Момче завършило също педагогика подава документи по обява в бюрото по труда за определена позиция. На излизане от училището среща позната учителка, работеща там. И от нея научава, че позицията за която е подала документи вече е заета/но пазена в тайна/, макар, че срока за подаване на документи още не е изтекъл. Пример №3. Женица на средна възраст, останала вдовица търси работа. Не е образована, но и претенциите и не са големо. Съседка казала, че има място за леличка в близката детска гранида. Отива да пита, а шефката там усуква. Докато накрая я насочка към.... офиса на ГЕРБ..


03 Май 2021 11:46 | До браво/продължение/
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Та да питам господин "браво", каква е разликата между благонадеждните и неблагонадеждните при БКП/БСП/ и ГЕРБ? Поправете ме, ако греша: Просто няма разлика. Тоест - абе този/или онзи/ е кучи син. Но е наш кучи син. Та те заради това демокрацията у нас не се случва както другаде по света. Важното е да си НАШ, независимо какъв си всъщност.


03 Май 2021 15:27 | Браво
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ама колега ти най накрая откри топлата вода комунизма никога не си е отишъл от България


03 Май 2021 16:58 | Дебили,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дебили, къщи в Барселона и шкафчета с па нещастни, ама си го заслужавате, тъпунгери! ри или само в празните ви тикви! Ще ставате все по-бедни и


03 Май 2021 18:19 | До браво - още
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Благодаря за думите. Доволен съм, защото излиза, че в момента най-големия комунист е Бойко. И това е така. Но не от отнези комунисти на идеята за равенство и справедливост. А от другите... абе такивата като него - вече е класик от книгите.


03 Май 2021 21:32 | До по горния дебил
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВЪВ ФОРУМА СИ ТИ, ВСЕКИ ДЕН ГО ДОКАЗВАШ. УМРЕЛО КУЧЕ.


03 Май 2021 22:03 | До “До по-горния дебил “
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Този когото наричаш дебил, вероятно в пъти е по-интелигентен от теб, мисля, че по начина ти на изказ ти “приятел” си умрело куче !


04 Май 2021 08:46 | До горния
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ти си същия дебил, представящ се за уж случаен читател. Прозрачен си, дебиле.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар