Атанас Камбитов откри предизборния си щаб с призив за позитивна кампания

30 септември 2023 17:37   2 коментара   12219 прочита


Независимият кандидат за кмет кани всички участници в предизборната кампания на Молитвена закуска в понеделник от 10. 30 часа в парк Роял в м. Бачиново

С водосвет и призив за позитивна кампания, която да доведе до обмен на идеи и решения за благото на Благоевград, откри днес предизборния си щаб, независимият кандидат за кмет на Благоевград, Атанас Камбитов. Камбитов пожела здраве и мъдрост на благоевградчани в предстоящия важен за града избор и беше категоричен, че той ще води изцяло позитивна кампания, в която ще представи своите виждания за развитието на града и решенията на проблемите.

Воден от това, кандидатът за кмет д-р Камбитов кани всички участници в предизборната кампания и  общественици на МОЛИТВЕНА ЗАКУСКА,  в понеделник от 10. 30 часа в Роял парк в Бачиново, като първа стъпка към обединяване на всички добри идеи за по-успешен и по-красив Благоевград.

Предизборният щаб на независимият кандидат за кмет Атанас Камбитов е на ул. Арсени Костенцев №7. Кандидатът за кмет ще ви очаква всеки ден от 10 до 19 часа ,за да споделите с него проблеми и идеи за развититето на града. 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
30 Септември 2023 17:52 | Доналд Дък
Оценка:
34
 (
50
 гласа)

И ще стои там от 10ч до 19ч всеки ден? Хаха, ще падна, как пък не! Тоя няма един нормален работен ден в Блгд, нямаше приемен ден, сега щял да стои там по цял ден, за да си споделям там с него проблеми и идеи за града?!?!? Боклук! Освен да ида и пури да му занеса, и мачките да му викна…
Измамник мазен и нагъл!!!


30 Септември 2023 17:58 | Благоевград
Оценка:
-24
 (
48
 гласа)

Благоевград има двама кмета причкапов и камбитов, това е!