Атанас Камбитов изненада призьорките от конкурса „Жена на годината“ с рози по случай днешния Ден на благоевградчанката

25 март 2015 15:26   25 коментара   8841 прочита


По случай днешния Ден на благоевградчанката и християнския празник Благоевещение, кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов се срещна днес в зала №5 на общината с дамите, носителки на приза „Жена на годината на Благоевград” през годините.

Кметът Камбитов ги посрещна с усмивка и шоколадови бонбони и в една неформална и приятна среща изслуша всички присъстващи дами. Бяха обсъдени и констатирани както постиженията, така и проблемите в Благоевград през изминалата година.

„Използвам случая освен да Ви поздравя с многото празници днес, и да ви чуя, какви според вас са проблемите на града,както и вашите предложения“, започна срещата – разговор кмета Камбитов. Бяха обсъдени и констатирани както постиженията, така и проблемите в Благоевград през изминалата година.

Иванка Лалева, носител на приза „Жена на годината 2006“ изрази публично задоволството си, че д-р Камбитов е първия кмет, роден в Благоевград, което безусловно допринася за развитието на града ни. Журналистката от вестник „Труд“ благодари на кметския екип, че съумя да превърне Благоевград в първенец в кандидатстването по програмата за безплатно саниране на панелните блокове.

„Използвам случая, официално да се извиня за недоразумението, свързано с г-жа Илонка Чучкова и правото и на достъп до сградата“, обърна се кмета към г-жа Чучкова и присъстващите дами. Той разясни защо сградата е недостъпна на горните етажи за трудно подвижни хора, и как на практика няма техническо решение на проблема.

От своя страна дамите, носителки на титлата бяха категорични, че на днешния ден са чули достатъчно добри новини за облагородяването на града ни и виждат переспективата и реалните резултати от неговото развитие.

„Аз се гордея, че живея и работя в Благоевград“ – обобщи мнението на всички дами в залата Елисавета Каменичка, директор на Радио Благоевград и носител на приза „Жена на годината 2014“.

В края на срещата всички присъстващи дами получиха по една роза лично от кмета д-р Камбитов с пожелание да бъдат най-вече здрави и много успешни през цялата година.

25 коментара
25 Март 2015 15:34 | Т. Г
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Много успехи г-н Камбитов и благодарим за жеста, който направихте към нас!


25 Март 2015 15:43 | Коста
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

А така, кмете. Въпреки че не сте преки организатори, както разбрах от друга статия сте истински джентълмен! Браво, така се прави, все пак са дами, пък и има заслужили този приз от предишните години! Евала


25 Март 2015 15:48 | ееееее
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

боже боже кой я покани тази злобарка вергиния емезова от социалните, че тя не спира да вика по хората когато си подават молбите, срам и излагация кмете !!!!! това ли е лицето на благоевградските жени една невежа злобна лелка която като я попиташ нещо вместо да ти отговори те засипва с викове и обиди, срам, срам, просто нямам думи!!!!!


25 Март 2015 15:57 | до еееее
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ми тази Теменужка Любенова каква е, това е една холеричка която трябва да се прегледа при Янакиев. Ех Кмете, Кмете нищо старо не е забравено и вие от ГЕРБ не можете да се откъснете от социалистическото минало както СДС.


25 Март 2015 16:31 | yеб
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Рози и за 6'те Камази (трупчийски) сваляйки всеки ден унищожената гора-бука в землището на Бистричките махали над Благоевград, над махала Каменарци елате да видите какво става. Секаческите групи казват работим за Камбитов! ПОМОЩ!!!!
Поставени фирми от милионерски обръч-КАМБИТОВ-калинчо зашевото (коремчето) нагласено шефче на горско Благоевград! !!!!


25 Март 2015 16:50 | Павлета
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Засрамете се бе, злобари, кметът е преди всичко джентълмен, за него няма значение от коя партия си, за разлика от червените, за него цветът и расата нямат значение. Един от малкото истински джентълмени! Поздравления!


25 Март 2015 16:56 | до Пвлета
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Павлета ние не сме против Кмета, ние сме против политиката която води, защото едно време СДС ужким се бореше за демокрация, а се оказа че са обслужвали Чрвените другари. Да не се окаже че и Кмета пак води същата политика както едно време СДС.


25 Март 2015 17:16 | каската
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

оти бе глей кво му се радват женичките ха от па да не им подари по една китка червени бенбени нали са жени кмето е мъжкар евала


25 Март 2015 18:17 | [[
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

КАКВИ СА ТИЯ ИЗМИШЛЪОТИНИ!!!

ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ !

КАКЪВ ДЕН НА БЛАГОЕВГРАДЧАНКАТА" КВИ КИФЛИ?!
ДНЕС СЕ ПОЧИТА МАЙКАТА, ЖЕНАТА, ЛЮБИМАТА... А НЕ НЕКАКВИ ТЕТКИ ИЗКУКУФЯСАЛЕ


25 Март 2015 18:59 | Нов ЧЛЕН на герб
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

СТИГА! СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ КАМБИТОВ! НАПИШЕТЕ НЕЩИЧКО И ЗА ДРУГИТЕ - ЗА
ГЕРЧЕВ, ЗА ЧОВЕКО С Де Де Се-то ОТ БАНСКО. ЗАБРАВИХТЕ ГИ! ИЛИ ОЩЕ НЕ СА СИ ПРЕВЕЛИ ТАКСАТА?


25 Март 2015 20:33 | Anonimen
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Комунистически тържества, а за сведение на Лалева и Масева е родена в Благоевград. Егати лизачката!!!


25 Март 2015 21:16 | eeee
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЗАЩО ТАКА ЛЪЩИ ВСЕ?


25 Март 2015 22:34 | ivan
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе Иванке, Иванке едно време така възхваляваше и сатрапа Причкапов. С това комунистическо възпитание си изкара животеца много леко, все около властимащите.


25 Март 2015 23:31 | НЕГЛАСУВАЩ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ДА ТИ СЛОЖАТ НА ЛЕГЛОТО ДО ТЕБ ЦВЕТЯ КРАДЛИВО МЕКЕРЕ ГЕРБАДЖИИСКО


25 Март 2015 23:39 | Жена от Благоевград
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Страхотна инициатива на кмета! Искрено благодаря на такива МЪЖЕ, които знаят кога, как и какво да направят. Уцелихме шестица от тотото с този кмет!


25 Март 2015 23:41 | lora
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Абе тъпи комунистчета ходете на свиждане на КОстадинов в болницата и се молете пандата да не натупа и вас


25 Март 2015 23:41 | Iwan
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Вместо да плюете по кмета, замислете се какво е направил и какво продължава да прави ВСЕКИ ден. И всеки ден ние виждаме резултатите от работата на този кмет и на тази администрация! Поредно браво за добрата инициатива. Продължавайте все така г-н Камбитов. А платени драскачи винаги ще има. Проблемът е, че не могат да работят без опорни точки!


25 Март 2015 23:54 | Щери
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

На вас в колко коментара ще ви се напише, че това не е инициатива на общината и на кмета. Той, като официално лице, е поздравил номинираните. Всеки има глава на раменете си и може да види какво се прави в този град през годините, в които Камбитов е кмет. Безпочвените и грозни коментари само говорят колко много се страхувате, че наесен резултатът ще е изцяло в негова полза. Да забравим дребните ежби и да не гледаме кой от коя партия е, а какво прави. Д-р Камбитов не заслужава това отношение към него с всичко, което направи за града ни.


26 Март 2015 09:24 | Доволна
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Аз поздравявам кмета за всички инициативи, града ни е жив, децата постоянно имат занимания. Браво!


26 Март 2015 11:26 | Кмет
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Кметът е добър и може да служи за пример на много хора!!!


26 Март 2015 11:36 | ???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Как няма да си горда, че живееш и работиш в Благоевград, като си родена в Банско и Благоевград ти даде всичко.


26 Март 2015 12:14 | Алина
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Това, което правите да оплювате кмета без да има причина да го правите е много смешно. Нито един път не видях нито една сериозна, а дори и несериозна аргументация в защита на това, което казвате. Просто влизате, дори статията не прочитате и пишете. Вчера видях под съвсем друга стратия да коментирате кмета. Вместо да търсите някакъв ефект от това, вие ставате смешни и никой не ви вярва! Големи и разумни хора сме, с грозно написани обиди няма да промените мнението на хората, защото те виждат, че се работи. Ставате смешни!


26 Март 2015 14:11 | Жена
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кметът на Благоевград е много интелигентен и галантен човек. Би ми се искало и на нашия град кметът да е такъв, но за съжаление не е . Вие не можете да оцените това, което имате!


26 Март 2015 15:59 | До Жена
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Вие явно сте от екипа на този високо корумпиран така наречен кмет - лошо няма. Не смейте да казвате колко е интелигентен и галантен е, защото от това че само негови хора взимат европроетки и оправят града се уби от рушвети. А знаете ли колко пари иска за строителни разрешения питам??? Аз знам, защото е искал.... говори едно пред хората и после си прави неговото. Камбитоооввв много барзо забравяш къде сечеш дърва и кой ти е правил услуги в тоя район.... пак ще дойде мачка за погачка ама тоя път ще се подхлъзнешш много лошо :) peace out


26 Март 2015 16:58 | за поръчков прокуратурата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Незабавен арест за Камбитов и Калин Зашев. Вкарайте ги в кауша за да не пострадат на вън.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар