Андрей Новаков в село Първомай: Благодарение на силния екип в Община Петрич тук бяха инвестирани милиони левове по линия на европейската солидарност

02 май 2019 10:00   4 коментара   5705 прочита


Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков беше гост на празника на с. Първомай, община Петрич. Заедно с него на събитието бяха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Георги Динев и кметът на община Петрич Димитър Бръчков.

"Малко са местата, които за 60 години са се развили така, а населението се увеличава. Така е защото сте останали тук да създадете своите семейства и да възпитавате своите деца. Това е вашата визитка. Вие сте пример за България", заяви по време на събитието Новаков. Той подчерта, че за последните 4 години благодарение на усърдната работа на кмета на Петрич Димитър Бръчков и неговия екип в селото са инвестирани милиони левове по линия на европейската солидарност. Андрей Новаков заяви, че за предходния мандат в Първомай европейските средства са били общо 30 хиляди. Сега всяка седмица влизат по толкова.

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков поздрави хората и ги зарадва с новината, че още три улици ще бъдат асфалтирани и ще се изградят тротоарни настилки. Средствата са 1,6 млн. лева по европейски програми. Също с финансовата подкрепа на Европейския съюз ще се изгради и физкултурен салон към училището в селото за 560 000 лв. "412 ученици ще се възползват от този салон. „Показваме, че искаме да задържим младите хора в нашата община. Бъдете здрави и вярвайте в доброто", обърна се Димитър Бръчков към жителите и гостите на Първомай.

„Ченството на страната ни в Европейския съюз не е самоцел. Европа допринася за модернизирането на българските градове и села и осигуряването на достатъчно стимули за младите хора да търсят своята професионална реализиция у нас. Това е видимо и във вашето красиво село. Евродепутатите от партия ГЕРБ доказаха, че имат изключителен опит и авторитет и съм убедена, че ще представят отново достойно страната ни в Европа - затова правилният избор на 26 май е номер 12 в интегралната бюлетина“, каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. Тя беше категорична, че единствено победата на ГЕРБ и СДС на Европейските избори ще продължи стабилното развитие на България и ще даде сигурност и просперитет.

4 коментара
02 Май 2019 10:54 | ПЕТРИЧ
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

СТРУМА, МОЛЯ ВИ ПОВЕЧЕ НЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ СНИМКИ С НИКОЕ ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ ОТ СТРАНАТА НИ ОТ КОЯ И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, ОСОБЕНО ПЪК ОТ ТЕЗИ "ГЕРБЕРИ". НЕ НИ РАЗВАЛЙТЕ НАСТРОЕНИЕТО ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА СЕДМИЦАТА! ПОНЕ МАЛКО СЕ ВСЛУШАЙТЕ В МОЛБИТЕ НА ХОРАТА, ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА ВНИМАНИЕ!


02 Май 2019 12:07 | Данчо Първомай
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

На втората снимка се Вижда Незаконната шатра на ИВО МАСАТА непосредноствено пред стълбите за читалището!!! Сигнализирана е и прокуратурата за това, ама сичко е точно като гледам!!


02 Май 2019 13:13 | Иван
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ето така се усвояват парите от еврофондовете: https://btvnovinite.bg/bulgaria/1-5-mln-lv-za-remont-na-nesashtestvuvashta-sgrada-v-petrich.html. Как не Ви е срам да се показвате крадци такива!!!


02 Май 2019 13:40 | До втория коментар
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

В Петрич прокуратура няма. Те са пазители на крадците от герб. А, в Първомай „читалището” е бащиния на една нааахална, тъпа, и нагла фамилия, и в него, и с него си прави каквото поискат, „Читалището””, и зелената площ окопо него са превътрнати в кръчма. За членовете на герб законите не ваажът, те могат да си правят каквото, и където поискат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар