Акция " Пешеходци " стартира от днес, дебнат шофьори за ..

20 юни 2020 15:12   3 коментара   4949 прочита


Започва поредна акция на пътя в цялата страна. Униформените ще проверяват водачите, които отнемат предимство на пешеходците, както и гражданите, които пресичат неправилно. 

„Ще акцентираме на проверки в малките населени места, в кварталите, около детските площадки, училища и детски градини. Имаме засилено движение на пешеходци и граждани, като в това число деца”, каза зам. -началникът на отдел „Пътна полиция” Мартин Цурински. 

Първите, които станаха обект на проверка, твърдят, че рядко нарушават правилата. „Може да се провери и да се види, че не съм от нарушителите, но така се случи сега”, сподели един от глобените. 

Санкциите за водачи и пешеходци варират в зависимост от тежестта на извършеното нарушение. 


Още за: пешеходци   акция   шофьори   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
21 Юни 2020 09:03 | ...
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Събират се дарения за осветлението в тунела железница ... една мисирка опразни шкафчето на баци


21 Юни 2020 09:22 | Гражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Акция ли?! Вчера в Сандански на 3 метра от патрулката тръгнах да пресичам на пешеходна пътека. Минаха 3 коли, никой не спря, въпреки че бях стъпил на пътеката. Полицаите не реагираха! Трябваше да продължа с риск, та да се сети някой че трябва да спре. А те продължиха да се подпират на патрулката. Родната полиция ни пази, нали?! Смешници...


21 Юни 2020 23:02 | наблюдател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вчера две патрулки дебнеха на Джеймс Баучер. На два метра от тях от страната на Кардинал и от другата имаше поне 10 неправилно паркирали коли. Полицаите ... се направиха, че не ги виждат... и не за първи път.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар