Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  
   –егистрац舫абравена парола

јдминистративен съд Ц Ѕлагоевград откри производство по оспорване истинността на протокола на ќ» -Ѕлагоевград за избора на общински съветници


12 ноември 2019 09:30  1 коментар   4862 прочитаѕроверката в съдебна зала ще се извърши по административно дело, образувано по осем жалби на кандидати за общински съветници в община Ѕлагоевград


јдминистративен съд – Ѕлагоевград даде ход на дело, образувано против решение є280-ћ» от 29.10.2019 г. на ќбщинска избирателна комиси€ Ѕлагоевград, с което са об€вени избраните за общински съветници в община Ѕлагоевград. —лед като изслуша страните по делото съдът откри производство по оспорване истинността на протоколите на всички секционни комисии на територи€та на общината и протокола на ќ»  Ѕлагоевград и допусна преглед на протоколите и черновите на протоколите на пет секционни избирателни комисии в община Ѕлагоевград (—»  є 34, є 4, є 20, є 55, є 75). —ъдът остави без уважение искането за разпит свидетели с мотива, че протоколите на —»  са официални документи и е недопустимо да се опровергават с гласни доказателства. —ъдът не уважи направеното искане за повторно пребро€ване на недействителните и действителни бюлетини, позовавайки се на решение на  онституционни€ съд, според което съдът не може да се превърне в следваща изборна администраци€ като извършва повторно ръчно пребро€ване на всички бюлетини.

–ешението на ќ»  Ѕлагоевград, с което е об€вен резултатът за избраните за общински съветници в община Ѕлагоевград, е оспорено в јдминистративен съд – Ѕлагоевград с 8 жалби на участници в изборите за общински съветници в община Ѕлагоевград. —ледващото заседание по делото е насрочено за 18.11.2019 г. от 14.00 часа.

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

12 ноември 2019 10:06 | аз
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

≈ййй, трудно се изпуска този дебел кокал
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.