60-г. припадна на Е-79 срещу ресторанта на Майстор Миро

14 декември 2011 00:04   3 коментара   19481 прочита
46-годишният шофьор с 28-годишна практика Гурко Сандев пръв е оказал помощ на пострадалия
46-годишният шофьор с 28-годишна практика Гурко Сандев пръв е оказал помощ на пострадалия


46-годишният шофьор с 28-годишна практика Гурко Сандев пръв е оказал помощ на пострадалия

40 т ТИР едва не го прегази

60-годишен мъж от село Усойка, община Кочериново, припадна на главен път Е-79 срещу заведението на Майстор Миро. 40-тонен тир, натоварен с цимент, спря на сантиметри от тялото му. Йордан Динев от Усойка пресичал главня път при заведението на Майстор Миро и изведнъж му прилошало, припаднал на пътното платно.

Пътуващият с ТИР от София за Кресна 46-годишен Гурко Сандев едва удържал 40-тонната машина, за да не прегази припадналия мъж. Разтреперан от случилото, шофьорът Гурко Сандев разказа пред репортер на “Струма”, че в последния момент видял как мъжът се свлича и пада на шосето и веднага ударил спирачки. На косъм се разминал и не го прегазил. Опитах се да му окажа първа помощ, през това време дойде брат му, извикахме линейка, която го закара в болница. Аз съм от 28 години шофьор, но такова нещо не ми се е случвало. Пътувам от София за Кресна, тирът е пълен с цимент.

Полицаите, дошли на мястото, пробваха с дрегер Гурко Сандев дали е пил, апаратът отчете нула промила. Братът на припадналия Йордан Динев - Борис Динев, съобщи, че той имал здравословни проблеми, най-вероятно му е прилошало и е припаднал на шосето. От Спешен център - Дупница, след като направили обстоен преглед на Йордан Динев, го закарали във вътрешно отделение на общинската болница. По първоначални данни припадналият е получил лек инфаркт.

3 коментара
14 Декември 2011 09:42 | Юлия
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Село Усойка се намира в община Бобошево - навярно автора на статията е бягал от часовете по география!!!


14 Декември 2011 14:22 | Една
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е заглавието на статията - 60-г. припадна на Е-79 срещу ресторанта на Майстор Миро

Това е първото изречение - 60-годишен мъж от село Усойка, община Кочериново, припадна на главен път Е-79 срещу заведението на Майстор Миро.

Последно мъж ли е, жена ли е?!


14 Декември 2011 14:23 | Една
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Моя грешка, извинете!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар