5 случая на коронавирус в Благоевград! 3 медицински сестри от болница "Пулс" заразени от работника в тунел "Железница

01 юли 2020 11:44   4 коментара   27129 прочита


5 са случаите на коронавирус в Благоевград за последното денонощие. 2-ма са постъпили вчера в инфекциозно отделение, а трима от заразените са медицински работници в частната болница "Пулс". И трите медицински сестри са контактували със заразения работник от тунела в Железница, който постъпи в частното лечебно заведение , но бе преместен във ВМА София. Припомняме ,че работникът постъпи в "Пулс" след срутване в тунела преди седица.  

За краткия си престой в болницата, той е пренесъл вируса на обслужващия го медицински персонал. В инфекциозно отделение на МБАЛ постъпиха още 2-ма с коронавирусна инфекция вчера. В момента в отделението има настанени 3-ма души, 2-ма от заразените са все още в реанимация, арх. Васил Тинчев и журналистка от радио Благоевград.

"Всички нови с положителни проби са поставени под карантина, нямат симптоми засега, казаха от РЗИ Благоевград. Започва дезинфекция на болничните отделения. 

П. Иванов 

4 коментара
01 Юли 2020 12:23 | Тунели Перник
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Нали има корона вирус, защо не затворят тунела? Отговора е, че Боко от там взима кинти и не трябва да се спира.


01 Юли 2020 13:00 | Хой
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Колкото и минуси да цъкате герберски тролчета и вие от редакцията на това пошло сайтче, това е истината. Герб=гроб.


01 Юли 2020 15:32 | �������� РИКО
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Смъртоносният коронавирус за който все още няма лекарство и се хвърлят милиарди за създаване на ваксина с която искат дори принудително да ни ваксинират.. се оказа нещо по безобидно дори от обикновена хрема. Има ли още балами да вярват в това? До кога ще позволяваме на Бойко и неговите мижатурки да ни ограничават в правата и да ни съсипват икономически?! Те лапат милиони от обещаните 1, 5 милиарда а народа да умира от глад?!


01 Юли 2020 23:29 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ЧОВЕКО ЗЕ ПАРИТЕ, ИКАЗА: ЧЕКАЙ МАЛКО!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар