47 г. Мохарем Имам е намереният мъртъв мъж в Гоцеделчевско

06 ноември 2012 14:37   1 коментар   17196 прочита


47-годишният Мохарем Имам е мъжът намерен мъртъв тази сутрин в Гоцеделчевско. Той е от с. Лъжница община Гоце Делчев, а не както беше съобщено от Корница. Имам бе открит тази сутрин мъртъв в балкана над селото си. Тялото е било открито до коня му, който той отишъл да прибере.

Преди минути трупът на починалият мъж е транспортиран в моргата на МБАЛ Иван Скендеров в Гоце Делчев и се очаква пристигането на патоанатом от Благоевград за аутопсия, която да установи причините за смъртта на младият мъж. Според каноните в Корана близките на Мохарем Имам са се възпротивили и са поискали да приберат трупа му за погребение без да бъде направена аутопсия. В крайна сметка доктори и криминалисти са ги склонили да разрешат патоанатома да си свърши работата.

Версиите които обикалят вече не само с. Лъжница а и съседните села Корница, Брезница и Буково са, че Мохарем е починал от инфаркт от силните притеснения, които му създавали съседи заради имоти. Пусна се слуха,че бил убит.

Имотните спорове на починалият мъж със съседа му Мехмед Хаджи били пословични, често завършвали с побои, скандали и полиция коментират полицаи, които обслужват селата Лъжница Корница и Брезница и при които са постъпвали години наред жалби и от двете страни.

До края на денят ще бъде направена аутопсията на трупа, съобщиха от МБАЛ „Иван Скендеров„.

Карина Петрова


Още за: М. Имам   смърт   труп   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
08 Ноември 2012 11:47 | изедници
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Изядоха му здравето на човека.
Мехмед Хаджи Гадтъ, е покровителстван от депутата от ГЕРБ Георги Андонов и цялото гоце делчевско ГЕРБ. Пускаше непрекъснати жалби за щяло и нещяло и неговият покровител Андонов пускаше по цели сурии чиновници да тормозят Мохарем. Нека им тежи на съвестта на тези изедници мръсни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар