37-а ловна дружина - Крупник събра близки и приятели на курбан при новопостроен навес

01 август 2021 12:19   1 коментар   5163 прочита


Осветиха навес с нови пейки и маси на прекрасно място за отдих и празненства в Крупник, в подножието на святото място „Св. Иван Рилски“, в метностна Градище.

Днес жители и гости на Крупник се събраха за една прекрасна кауза. Осветиха нова беседка на пътя посока параклиса „Св. Иван Рилски” в местността Градище, намиращ се на една от най-високите точки в община Симитли. Създаването на беседката и мястото за отдих е изградена от 37-а ловна дружина – Крупник. Мястото е много приятно за отдих и почивка под дебелата сянка на многогодишни орехи.

Днес на ловната дружина събра близки и приятели на курбан. Отец Величко отслужи тържествен водосвет и поръси всички гости със светена вода за здраве. Гости на мероприятието бяха кметът на община Симитли - Апостол Апостолов и кметът на село Крупник - Иванка Чакалска.


Още за: Крупник   дружина   лов   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
01 Август 2021 15:28 | бай ордан гайдарджията.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

те и тука те курбан .абре каква е таа нова мода за сека дъсчена барака или навес да се вика поп и да се прави курбан. абе оно убаво курбан да се прави човек с лажичка да си кусне от чорбата и ракиичка да си сръкне ама оно нема ягнета веке по селата никой стока не чува.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар