23.10.2021г.! Последната снимка на тийнидола Денис Теофиков от клуб "Плаза" в София! Размазаха в коментари приятелката му Алекса:

25 октомври 2021 23:25   8 коментара   349633 прочита


Ти си виновна ма, кво се правиш на самата прелест"!!! "Жалко за момчето, а то тая от километри си личи каква е. Писала е, че е необвързана, а иначе крокодилски сълзи рони"

Последната снимка на Денис Теофиков, който се самоуби със скок от 7-мия етаж на блок в "Царски комплекс" на ж. к Дружба 2, където живее приятелката му, е от клуб "Плаза" ,направена на 23 октомври. Чернобялата снимка е качена миналата нощ на страницата на гаджето му, гримьорката Алекса, с която Денис е бил от няколко месеца.

Опечаленото момиче, стана обект на злобни коментари, вменяващи и вина за случилото се с Денис " Ти си виновна, ма кво се правиш на самата прелест" "Жалко за момчето, а то тая от километри си личи каква е. Писала е, че е необвързана, а иначе крокодилски сълзи рони. Съболезнования на майка му и баща му. Те са единствените хора които наистина ще жалят до гроб. На тая какво и давате съболезнования, до месец ще е с някой друг.

Толкова антипатично същество не бях виждала" "Кво се правиш на луда, мааа, ти си виновна" са само част от коментарите, обвиняващи Алекса за смъртта на Денис. По- рано днес гримьорката бе поместила гневен пост, в който твърди, че е била непрекъснато до него, заедно с приятелите и близките му, не оставали нито за миг Денис сам. 

Чернобялата снимката говори за състоянието на Денис. Много мъка,умора  и меланхолия издават очите му. Стиснал здраво Алекса, сякаш се сбогува...  

Смъртта на едно талантливо 21- годишно момче, което за кратко направи много хитове, разплака хиляди. Още по-тежко е, че сам е избрал смъртта си, воден от черни мисли, причинени от депресия. За това, че Денис е бил в конфликт със себе си говори и фактът, че от седмици, той не поддържал фейсбук страницата си,  внезапно се "изпарил" Версиите за мотивите, довели певеца до фаталното решение са много и разнопосочни.

Според близки на семейството му, приятелката му Алекса разказвала, че с Денис били в апартамента на негов приятел на 7-мия етаж.в блока.Тримата си говорили спокойно и нищо не подсказвало какви са намеренията на Денис. Минути преди трагедията, Денис им казал, да слизат долу в апартамента на Алекса на първия етаж  . Казал им, че ще ползва тоалетната, ще заключи и ще слезе при тях. Минути по-късно полетял от терасата, това разказаха пред Struma, com негови близки от музикалния бранш.

Загадка остава кой е приятелят му, защо са били в апартамента му. Има разни версии, които обаче не се потвърждават от разследването, засега всичко е в сферата на слуховете и градските легенди.

Едно ужасяващо видео бе пуснато в мрежата, на което е заснет инцидента и мъртвия Денис. На записа се чува гласът на Алекса, която пищейки казва: Аз бях долу, не видях.... това е моето момче....Видеото по-късно беше изтрито ... 
Част от близките му обвиняват продуцента му, диджея му и хора, които работили с Денис. Твърди се, че той бил експлоатиран, заплашван, притискан, което го довело до тежката депресия.

Дали е вярно вероятно никой не знае цялата истина. Факт е, че Денис напоследък се   затворил в себе си, променен и мрачен, не виждал смисъл  в живота, имал мисли за самоубийство. Типичните симптоми на депресията, от която никой не е застрахован.

Певецът е планирал самоубийството си, пишат медии. Подготвял се и чакал подходящия момент. Днес в мрежата прочетохме какво ли не около смъртта му. Хората се възмущават, как е възможно никой да не забележи бурята в душата на Денис и да му помогне. Това провокира Алекса, която отговори "Как не ви е срам.няма ли доброта в сърцата ви. Всичките му близки бяхме до него, обичахме го и ще го обичаме до края

Феновете на Денис скърбят! Цял ден  постове на  негови близки , почитатели  и колеги ,заливат мрежата.! Едно красиво, талантливо, 21- годишно момче плати висока цена за славата си. Не могъл да я понесе на крехките си рамене, явно и животът, който е водил се е отразил на психиката му. На 21 искаш свобода на мислите и делата си, а за Денис времето бе низ от  ангажименти, пътувания от град на град, безсъние и безброй професионални отговорности. Обвързващи договори, които явно са го стягали за шията ежедневно.Прекалено тежък товар за крехката му възраст. 

Докато се поболее.. докато попадне в лапите на депресията, която не е нелечима, но е трудно преодолима и често води до такъв фатален изход. Потомствен музикант, талантливият Денис Теофиков, чрез смъртта си се освободи от  договори, тежки връзки и проблеми, които момче на 21 години бе " осъдено" да преживява .. Кое погуби един млад живот.?! Въпрос,на който трябва да отговори разследването.. 
Петя Колева 

8 коментара
25 Октомври 2021 23:47 | Тръчи лажи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дрогата не прощава


26 Октомври 2021 00:30 | Да бе
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И защо е целия шум ? Решил е и си е тръгнал преждевременно, но на бг малоумниците все някой им е виновен.


26 Октомври 2021 01:51 | $
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да го духа тоя мангал


26 Октомври 2021 07:31 | Струма се осраха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тийн идола на члага поколението.....


26 Октомври 2021 07:46 | Благоевград
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Повече дрога помислил се е за безсмъртен шмъркач


27 Октомври 2021 20:36 | Кольо Безин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

кур за ЧАЛГАРЯ..... Убав беше -за там си беше


27 Октомври 2021 22:49 | Асен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не ви е срам боклици да съдете едно починало дете ето затова няма няма оправия във тая държава ти знаеш ли какуе си по народност че 500 годино сте били под турско робство ама сега тоя бил такъв оният бил такъв айде стига погледнете се от другата страна де вие какви сте че като чуете кючеците и сте първи на масата и щракате с пръсти помислете малко ИЗРОДИ СТЕЕЕЕЕЕЕ ЕЙЙЙ Как беее починало дете да говорите така я се представете на родителите на мястото ааааа Срамото за МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СТЕЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ТАКИВА ХОРА КОИТО ГОВОРЯТ ЕЙЙ ТАКА КАДЕТО НЕ ПОЗНАВАТ ЩО ЗА РОДИТЕЛИ СА БИЛИ НЕГОВИТЕЕ


27 Октомври 2021 22:54 | Асен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе мършо ти кой си че да съдиш хората ти какъв си 500 години си бил под турско робство ти знаеш ли твоето радословно дърво че наричаш починало дете мангал ти какъв си че като чуеш кючек и скачаш първи на масата и щракаш с пръсти Неви е срам малоумници станете и вие така известни като това дете ама неможете вие не сте наркомани май аааа айде стига съдете хора който не познавате
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар