16 изпълнители ще мерят сили в Международния фестивал Пирин Фолк 2013 в Сандански

08 май 2013 13:59   3 коментара   12191 прочита


В първия работен ден след Великденските празници се състояха предварителните кастинги за певци и песни за предстоящото двадесет и първо издание на Международния фестивал Пирин Фолк 2013 г., което община Сандански организира за поредна година.

От постъпилите 50 песни 5 членното квалитетно жури с председател проф. Дора Христова отся 17, които заедно с деветте квоти ще се борят за наградата на фестивала септември. От певците се класираха 16,като 4 групи и 12 солови изпълнители ще мерят сили в Международния фестивал.

Тази година музикалната продукция не отстъпва на миналогодишната. Впечатление прави участието на много млади таланти като Невена Пейкова, която миналата година спечели първо място за изпълнител, Събина Донева, Невена Цонева, Таня Скечелиева и др.

И тази година Пирин Фолк се очаква да бъде съпроводен с много мероприятия, концерти и хубава музика. Отново организаторите – община Сандански ще се погрижат всяка песен и изпълнение да бъдат съпроводени от ефектни танци и хореография.

П. Веселинова


Още за: кастинг   певци   фестивал   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
08 Май 2013 17:27 | за Санданчани !!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)


за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
Кмете направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва

ГЕРБ - Вие крепите ТОТЕВ


09 Май 2013 10:15 | 222
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пак ли тази порнография в Сандански!? Спрете с чалгата! С всяка изминала година все по-зле и по-зле. Как може да се пръскат стотици хиляди левове за търбуха на Валентин Пензов. Какъв ъкъл трябва да има един кмет, за да не вижда порнографията в тази изгъзица, наречена "Пирин фолк"?
Но каквото всичко останало в Сандански, такъв и фестивалът - порнография, порнография, порнография.


09 Май 2013 23:33 | до 2222
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Порно, ама чичо Дончо е краен победител /финансов/. Няма нещо, което да е направила Кметската и Общинска администрация през тези три мандата, което да не е порнография! Погледнете Парка, Главната, Площада, площад 'Алианс' ...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар