16-годишната Константина Димитрова от Благоевград омагьоса журито в "България търси талант", разплака Ив. Лечев, развълнува до сълзи Мария Илиева

10 септември 2023 23:13   7 коментара   50523 прочита


Изключително вълнуващо представяне в "Гласът на България" на едно 16-годишно момиче от Благоевград. Константина Димитрова изпълни невероятно парче с много чувство и накара и 4-имата треньори Дара, Иван Лечев, Миро и Мария Илиева ,да се обърнат, пленени от гласа и.

Първа се обърна Мария Илиева, за която песента на Константина "Остани тази нощ" е сред любимите в репертоара и. Мария Илиева не сдържа емоциите си и излезе на сцената и заедно с Константина направиха невероятен дует на песента. Изпълнението им разплака Иван Лечев, омагьосан от силата на гласовете им. Мария сякаш повдигна духа, самочувствието и силата на Константина, която се отпусна на сцената и сътрови истинско чудо с гласа си.

Така 16-годишната ученичка направи силна заявка за участието си в "Гласът на България" и продължава напред с Мария Илиева, като треньор.

Петя Колева  

7 коментара
11 Септември 2023 08:39 | ....................
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Само дето предаването е "Гласът на България". Зле сте Струма.


11 Септември 2023 08:45 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Струма - стършел, пак ни забавлява.


11 Септември 2023 11:23 | $
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Колко хубаво държи микрофона само, личи си че имат опит


11 Септември 2023 12:52 | МИХАИЛ ЗЛАТЕВ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПУСНЕТЕ ДА Я ЧУЕМ ПЕСЕНТА...!!!!!


11 Септември 2023 16:42 | 073
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Пишеща Петя, Константина изпълни песен, а не ПАРЧЕ! Дамян Дамянов ще се обърне в гроба, ако чуе какво е написал! И 17 часа след публикацията няма кой да поправи"България търси талант" с "Гласът на България". На това му се казва сериозна ... погрешно щях да изпиша медия!!!!


11 Септември 2023 19:07 | Пристанище
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Преклоняването пред чуждото напоследък придобива плашещи размери. Подменят се хубави български думи за да се харесат пишещите на Запада. Който пише повече чуждици е по-евроинтегриран. Започва се с подмяна на езика, след това на историята, поминъка и откъсване от националната идентичност. Следва подмяна на населението с такова, което няма да се съпротивлява като го крадат. Това е лукавата цел на Давос, на който националните държави пречат. И който се съпротивлява е заклемяван като комунист, а напоследък и като руски шпионин без хичабер да няма. Слагачите лижейки чужди подметки даже отвращават Господарите. Към момента правителството на САЩ официално е разрешило на БГ дерогация по руския нефт за 2 години. Наши поцелуйковци обаче търчат да ги забележат и за да се харесат отказват предварително руския нефт и ще внасят от Индия. Пак руски, ама демократичен и пречистен от руското влияние, без да се казва цената и кой %%% джобпарасъ??. Оказва се, че Индия е по-близо от Бургас.


12 Септември 2023 12:55 | роска
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

лелел силво оправи си заглавието бе ужас, закривай
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар