1500 български знамена раздаде „Булгартабак - Холдинг” АД на благоевградчани

05 октомври 2012 14:00   1 коментар   19604 прочита


1500 български знамена раздаде днес „Булгартабак - Холдинг” АД на благоевградчани, предаде репортер на Радио “Фокус”-Пирин. На централния площад „Георги Измирлиев” в Благоевград се събраха стотици деца и граждани, за да получат българския трибагреник.

Инициативата е във връзка с 100-годишнината от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония от турско робство. Чрез кампанията „Булгартабак” иска да отдаде приноса си в тържественото отбелязване на празника, чрез един от най-българските символи-националният трикольор. Това е началото на редица бъдещи проекти, организирани от „Булгартабак” и свързани със значимите български празници от нашата история, обясниха организаторите. „Булгартабак-Холдинг” АД и нейното дъщерно дружество „Благоевград - БТ” АД подкрепят и ще подкрепят различни начинания, проекти и инициативи, за благото на живеещите в община Благоевград, обясниха организаторите. Изпълнителният директор на „Благоевград”-БТ Георги Костов изрази задоволството си от изключително големия интерес към днешната кампания. Той подчерта, че днешният Пети Октомври е изключително тържествен и празничен ден за Благоевград.

„Благоевград” БТ и „Булгартабак-Холдинг” АД винаги са били социално отворени към общината и региона, винаги сме помагали на общината в социалните прояви, касаещи подобряването на условията за живот”, заяви Костов. Тази години се навършват 150 от използването на пръв път на национално знаме като символ на държавността.

източник: focus-radio.net

1 коментар
05 Октомври 2012 22:57 | Джумаец
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

За какво ни са тези знамена да си ги завираме у з..... те ли? Патриотизъм и родолюбие по време на ""демократична"" ЧУМА. Патриотизма ще дойде със осигоряване на достатъчно работа и добро заплащане, всичко друго е кьор фишек и отвличане на вниманието на БУДАЛИТЕ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар