Зловещо в Ница! Зазидан в стената труп откриха в популярен туристически бар 

03 юли 2022 22:34   2919 прочита


 

 Управителят на бар L'Atrium в Ница беше арестуван по подозрение в убийство, след като човешки останки бяха открити заровени в стената на винарската изба на заведението. 

Популярният сред туристите бар L'Atrium във френския град беше затворен в сряда, 29 юни, след съобщения за откриването на тялото на неизвестен мъж в стената на винарската изба на заведението. Органите на реда арестуваха управителя по подозрение за убийство. 

Според източници от полицията служителят е признал вината си – казал, че е извършил престъплението след свада и по този начин искал да укрие доказателствата. 

Отбелязва се, че прокуратурата е започнала разследване на изчезването на мъж в европейския курорт, чиято самоличност не се разкрива през септември миналата година. 

В избата на бар L'Atrium кървави петна привличат вниманието на разследващите и в резултат на по-задълбочено претърсване е открито тяло, разлагащо се в стената. 

Новината предизвика истински шок сред редовните посетители на заведението и жителите на Ница, тъй като барът се слави с приятелската си атмосфера и е популярно място сред туристите. Така че за някои потребители на мрежата случаят напомни сюжета на филм на ужасите. 

„Представете си колко хора са успели да изпият коктейл или чаша бира в този бар, докато до тях имаше труп. Еха", написаха те. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар