Защо красивите жени не трябва да стъпват в Армения

31 август 2019 11:56   12821 прочита


Не, не защото ще бъдат отвлечени и отведени в планината. Отношението към туристите от двата пола е много уважително. Според ориенталските традиции да обидиш гост означава да предизвикаш бедствие. Затова пътешествениците тук са на почит, дори прекалено.

Въпреки това, красивите момичета все пак е по-добре да се откажат от пътуването до Армения, пише руска блогърка. И ето защо:

Божествена храна като опасност за фигурата

Да се каже, че храната е вкусна и изобилна тук не е достатъчно. Само за закуска предлагат до 8 ястия! И по-нататък в списъка - ароматизиран хаш, сочен хараваз, плодова пита, 30 сорта сладко! С една дума, за известно време ще трябва да забравите за талията.

Най-вкусното вино от нар в света

То се пие като сок, и коняк. Да откажеш не е възможно. Дори да имате желязна воля. Дори ако изобщо не пиете алкохол (за да поддържате кожата си свежа). Все едно ще опитате поне глътка, опитайте ... и няма да можете да спрете.

Твърде наситена програма.

Темпераментът на местните джигити е такъв, че спонтанни предложения за разходки през нощта из Ереван или планински клисури ще идват отвсякъде - от гида в хотела, от персонала на ски-базата, от случайни непознати на улицата. И изобщо не е необходимо това да се прави с някаква прикрита цел. Арменците обожават страната си и искат нейната красота да пленява и вас.

Възможна умора от комплименти

„Очите без дъно, в които можеш да се удавиш“ - това е нищо в сравнение с това, което чуваш от местни мъже, които знаят как да оценят женската красота.

Огромен избор от евтини сладки

Такива не можете да купите никъде другаде. Уви, в подножието на Арарат ще трябва да се сбогувате не само с фигурата, но и с парите, които със сигурност ще бъдат изразходвани за „суджук“ и „бабурики“. /pochivka.blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар