Юрий Гагарин е контактувал с извънземни, разкриха какво е казал на ръководството на СССР

09 декември 2017 09:30   1 коментар   13311 прочита


В мрежата изтече информация, че първият космонавт на Земята Юрий Гагарин е влизал в контакт с извънземни и дори е докладвал за това на ръководството на Съветския съюз. А това, което е последвало, е още по-интересно, пише Езорейтер. Уфолозите многократно са поставяли този въпрос – първият космонавт на планетата не е ли установявал контакти с извънземни.

Извънземните, при цялата им предпазливост в отношенията им със земляните, е трябвало непременно да намерят човека, който за пръв път е излязъл в открития космос. Именно това се е и случило, при това веднага, щом Гагарин се е озовал на околоземна орбита. Дисциплинираният космонавт комунист просто не е могъл да изпусне този шанс, дори и извънземните да са му казали да мълчи.

Смята се, че докладът на Гагарин за наличието на извънземни в космоса, е станал причината за неговата гибел или за неговото отвличане от самите извънземни. Освен това, те са повлияли по онова време за смяната на ръководствата в САЩ и Съветския съюз. Кенеди е искал да разсекрети данни за извънземните, а Хрушчов твърде трескаво се заел с усвояването на космоса.

Разбира се, всички тези данни са много противоречиви, както и всичко останало, което засяга пришълците и космическите изследвания. Например, дори лунните мисии на американците са подлагани на сериозни съмнения от мнозина. И за това има сериозни причини, но никой не знае защо американците се държат така, сякаш не са летели никъде.

Неразбираема е и позицията на СССР, чието ръководство никога не е отричало полетите на американците до Луната. А и сегашното ръководство на Русия си мълчи за това. Защо? Видимо не всичко е толкова просто. Все пак Съветският съюз е стигнал до Луната, макар и без човек, но, както и при американските астронавти, се е случила, видимо, някаква среща с пришълци, след което лунните мисии и на двете държави бяха прекратени и дълбоко засекретени, съдейки по всичко, безсрочно.

Може да се предположи, че видео материали няма или просто не трябва да бъдат показвани. Ето какво казва по този повод докторът по философски науки, неуморимият изследовател на всичко, което излиза извън рамките на обичайното, Владимир Шемшук: Американците са стъпвали на Луната, но там те челно са се сблъскали с представители на по-развита цивилизация, а след това САЩ бързо прекратиха програмата си за мисии до Луната и до сега мълчат за това, като водят политика, на базата на която всичко може да се провери, да му се повярва и да се осмее./Blit.bg/


Още за: Юрий Гагарин   път   Космос   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
12 Декември 2017 08:49 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Самата леля Ванга в едно интервю казва, че Гагарин е взет... явно не е загинал, а е взет от извънземни
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар